Uniqlo +J – kevät ja kesä 2015

Moni yllättyi viime talvena iloisesti, kun Uniqlo päätti tuoda takaisin muutama vuosi sitten yhteistyössä Jil Sanderin kanssa toteutetun ja erittäin suositun +J kollaboraatiomalliston. Kuten totesimme tuolloin, Sanderin ja Uniqlon yhteistyö kesti aikanaan pari vuotta ja sen tuloksena syntyi parhaita Uniqlolla koskaan myynnissä olleita tuotteita.

Tälläkään kertaa +J ei koostu uusista tuotteista. Best of +J nimellä kulkeva kokoelma käsittää aikaisempien mallistojen parhaita paloja, niin miesten kuin naisten puolelta. Talvimallistossa nähtiin muun muassa villakankainen untuvaliivi, flanellihousuja ja kevyitä untuvatakkeja. Tällä kertaa mennään kuitenkin huomattavasti suppeammalla linjalla. Tarjolla on lähinnä kauluspaitoja ja puku – miehille ja naisille. Malliston pieni koko on lievähkö pettymys, sillä näin kevättä vasten kevyillä ulkotakeilla olisi kuvitellut olevan kysyntää. Joka tapauksessa on hienoa, että vanhoja suosikkeja tuodaan uustuotantoon, kun aiemmin Suomeen tilaaminen Uniqlolta ei ollut mahdollista.

+J saatavilla Uniqlon verkkokaupasta alkaen tänään. Kannattaa olla nopea, koska oletettavasti parhaat palat viedään käsistä varsin nopeasti.

uniqloj1 uniqloj2 uniqloj3 uniqloj4

Uniqlo J+ naiset


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi