Tyylit x Tough Viking – pt. 3

Tyylit-tiimin Tough Viking -projekti jatkaa etenemistään, vastoinkäymisistä huolimatta. Aika katsastaa viimeiset tunnelmat ennen lauantaita.

”Kun isänmaa kutsuu, silloin on mentävä”

Kaksi yötä h-hetkeen ja #tyylit-tiimimme iskukunto ei voisi olla parempi. Tai voisi, ja itseasiassa helvetin paljon parempi, mutta niillä mennään mitä on käytettävissä. #tyylithän tässä on tärkeintä. Kuukausi on lyhyt aika rakentaa kisakuntoa, etenkin jos lähtötilanne – kuten aloituspostauksessa todettiin – on se, että kesä on mennyt enemmän grillailun ja juomista nautiskelun kuin kuntosalin puolella.

Viimeisten fiilisten osalta ensimmäisenä on syytä todeta, että viime viikon Prformance-tunnin jälkeen joukkueelle on kasaantunut takaiskuja. Kova treeni ja sitoutuminen vaatii veronsa ja voinee sanoa, että Prformance tunti todella valmistaa Tough Vikingin haasteisiin. Tällä kertaa ehkä jopa liiaksi, sillä treenistä innostunut Erik oli sittemmin onnistunut telomaan kylkiluunsa poikki palomiespunneruksia tehdessään. Mutta sota ei yhtä miestä kaipaa (ja mitä näitä muita sanontoja nyt on), joten viikon ensimmäinen tehtävä oli löytää Erikille korvaaja.

Alun perin kertausharjoituskutsuun vedoten olin itse jättäytynyt joukkueen ulkopuolelle, mutta nyt ei #menswear-editorille jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin ilmoittaa päämajaan, että taisteluni on toisaalla. Kaivoin trikoot sekä Freet kaapin pohjalta ja otin paikkani joukkueessa.  Vaikka parin vuoden tauko urheilussa päättyikin viime keväänä, herättää kisareitti pelonsekaisen kattauksen innostuneisuutta ja epäuskoisuutta. Helppoa ei varmasti tulisi olemaan.

IMG_0062

MustaSWAG

Lupaava taival kisaa kohti jatkui tänään, kun tarkoituksemme oli muuttuneella tiimillä käydä viimeistelemässä kisakuntoa ensin kiipeillen Pasilan Boulderkeskuksessa ja sen jälkeen kisareitti läpi hölkkäillen tutustua lauantain maastoon, samalla taktiikkaa hioen. Kello 18.30 tilanne oli kuitenkin onneton. Joukkueemme juniori ja tuleva suomen muodin kärkinimi Juba oli perunut osallistumisensa jo päivällä ja itse olin työkiireiden johdosta joutunut myös jättämään kiipeilyt väliin. Tiimi oli muutenkin kaaoksessa – flunssainen Joona oli päätynyt väärään Boulderkeskukseen ja ainoalta Pasilaan päässeeltä, eli Iirolta, tuli viesti, jossa hän ilmoitti yskivänsä verta pienen alkulämmittelyn jälkeen. Mies oli juossut ilmeisesti keuhkonsa rikki viime viikonlopun Midnight Runissa. Päätimme tuossa vaiheessa perua yhteisharjoituksen. Treenaamisen sijaan päätinkin käyttää illan kisa-asun valintaan ja testaamiseen.

IMG_0028

IMG_0035

IMG_0056

Toisaalta, ainakin jotkut väittävät, että voittaminen on paljon siistimpää, jos sen eteen joutuu tekemään hieman töitä. Joukkueemme on kokenut nyt vastoinkäymisiä vähän enemmänkin ja hieman kysymysmerkiksi jää, millaisella kokoonpanolla olemme juoksemassa kisan lauantaina. Lupaamme kuitenkin, että meidät nähdään radalla. Onhan tämä nyt vaan niin paljon siistimpi juttu kuin vaikkapa jonkun puolimaratonin juokseminen, johon pystyy kuka tahansa. Tough Vikingin jälkeen me olemme voittajia ja itsemme ylittäjiä, Tough Vikingin jälkeen olemme sankareita. Saa tulla tarjoamaan kisan jälkeen juomia ja suosiota.

Crom! Johdata meidät voittoon!

IMG_0042

Jaksetaanko kisassa nousta esteiden yli – se jää nähtäväksi…

Kannattaa tsekata myös aikaisemmat osat:

#TYYLIT x Tough Viking ´14

#TYYLIT x Tough Viking ´14 – pt2

TOUGH VIKING – Kaisaniemi, Helsinki 6.9


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi