#tyylit-miestenvaatekirppis @ Roomage & Cafe Kokko – Recap

Tyylit.fi järjesti yhdessä Cafe Kokon ja Roomage Vintage Interiorsin kanssa miestenvaatekirppiksen viime lauantaina. Tapahtumapaikkana oli Kalevankadulla sijaitsevat Roomage & Cafe Kokko. Nyt on aika palata tapahtuman tunnelmiin pienen katsauksen muodossa.

Kyseessä oli tosiaan perinteinen kirppis, mutta tarjonta oli jotain muuta kuin mihin Helsingissä ollaan totuttu. Myyjiltä löytyi  harvinaisen monipuolinen kattaus miesten laatuvaatteita, -kenkiä ja asusteita tyylien kaikilta laidoilta. Tarjolla oli oikeastaan jokaiselle tyylistä kiinnostuneelle jotain, jos vain koot sattuivat osumaan kohdilleen. Kun tapahtumapaikkana toimi Cafe Kokko, myös kahvitarjoilu oli enemmän kuin kunnossa.

Ovet aukesivat puolilta päivin ja kävijöiden runsas virta yllätti ylläpidon totaalisesti. Kauppa kävi ja tunnelma oli korkealla. Varsinaisen tapahtuman jälkeen ilta jatkui vapaamuotoisemmissa merkeissä oluen, siiderin Steve Mcqueen -fiilistelyn parissa. Illan tarjoiluista vastasi Laitilan Wirvoitusjuomatehdas. Loppuillasta ylläpidon jäseniä pystyi bongaamaan vielä Kaikun tanssilattialta – onnistunut ilta kaikin puolin.

Kiitos kaikille paikalle päässeille ja erityiskiitos Roomagelle, Cafe Kokolle ja Laitilan Wirvotusjuomatehtaalle!

Tapahtuma tulee samaan jatkoa muodossa tai toisessa.

Kuvat: Juha Kortesalo / Tyylit.fi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi