#tyylit-miestenvaatekirppis 24.10.2015 @ Roomage & Cafe Kokko

Tyylit - miesten kirppis

Tyylit.fi järjestää yhdessä Cafe Kokon ja Roomage Vintage Interiorsin kanssa miestenvaatekirppiksen 24.10.2015. Tapahtumapaikkana on Kalevankadulla 31 A-rapussa sijaitsevat Roomage & Cafe Kokko. 

Tapahtumassa on tarjolla monipuolisesti käytettyjä miesten laatuvaatteita, -kenkiä ja asusteita tyylien kaikilta laidoilta. Merkkeinä on muun muassa LVC, Hanna Sarén, Acne Studios, Boglioli, Stone Island, Alfred Sargent, Berg&Berg ja paljon muuta… Kirpputorihenkisesti ”cash is king”, eli maksutapana toimii käteinen tai mikäli myyjä näin päättää, myös mobile pay / verkkopankki -maksaminen on mahdollista.

Ovet aukeavat klo 12.00 ja myynti jatkuu aina noin klo 17 – 18 asti. Tapahtuman ajan Cafe Kokko on avoinna ja tarjoilee helpotusta kahvin, virvokkeiden ja makean nälkään. Varsinaisen tapahtuman jälkeen ilta jatkuu vapaamuotoisemmissa merkeissä ja tarjoiluista vastaa Laitilan Wirvoitusjuomatehdas.

Tapahtuma ja jatkot ovat avoimet kaikille miestenvaatteista kiinnostuneille, joten kutsukaa ja tuokaa ystävänne mukaan mestoille. Nähdään lauantaina!

Ja fiilistelyn vuoksi vielä hieman kuvia toukokuussa järjestetystä #tyylit-kevätpäivästä.

 

Lisätietoja mm. tapahtuman facebook-sivulta.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi