#Tyylit-kevätpäivä – yhteenveto

Kevään kunniaksi toteutimme #Tyylit-kevätpäivän. Pop-up henkinen tapahtuma järjestettiin toukokuun viimeisenä lauantaina Helsingin Torikortteleissa.

Tyylit-ylläpidon ohella paikalla oli Trunk Show -hengessä Atelier Saman Amelin keulamies Saman ja hänen aisaparinsa Dag Granath sekä vastikään uuteen nousuun lähtenyt Italigente edustajanaan Jesper Ingevaldsson. Vastoin ennakkotietoja aiemmin järjestetystä #tyylit-kenkäpäivästä tuttu oululainen kenkävelho Niko Impiö ei päässyt paikalle. Paikkaajaksi löytyi kovassa nosteessa oleva Lean Garments, jonka ständi ja ennakojulkistuksen kohteena olleet uudet popover-paidat nauttivat tarjoilupöydän ohella päivän suurinta suosiota.

Koko #tyylit-ylläpidon puolesta suuri kiitos kaikille, jotka pääsivät paikalle. Erityisen hienoa oli nähdä, että paikalla oli myös muualta kuin Helsingistä ja kehä kolmosen sisäpuolelta saapuneita miesten tyylistä kiinnostuneita – hatunnosto kaikille heille.

Lopuksi muutama kuva, mitä päivästä jäi käteen.

Saman Amelin puvut ja päällystakit keräsivät varsin monta sovittajaa. Pojat tullaan varmasti jatkossakin näkemään vierailulla Helsingissä…

 

Italigenten valikoimaa sekä muutama otos pöydän ympärillä käydyistä keskusteluista…

 

Ja vielä hieman yleistä tunnelmaa, fiilistelyä ja nähtyjä tyylejä…

 

Osa porukasta jatkoi vielä jatkoille hetki sitten Fredrikinkadulle avattuun Il Birrificoon, jonka makkaralautaset ja olutvalikoima keräsivät kiitosta.

 

Lisää kuvia ja näkemyksiä #tyylit-päivän saldosta voi löytää ainakin Tyyliniekan-blogista, kannattaa käydä lukemassa.

Lopuksi on todettava, että #tyylit-kevätpäivä ei olisi onnistunut ilman yhteistyökumppaneitamme, iso kiitos heille!

Helsingin Leijona Oy / Torikorttelit
Norex Oy / Nicolas Feuillatte

Bacardi-Martini Finland

 


Yksi vastaus artikkeliin “#Tyylit-kevätpäivä – yhteenveto”

  1. Kiitos mukavasta päivästä, osallistun varmasti jatkossakin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi