#Tyylit-kevätpäivä – Saman Amel & Italigente Trunk Show @Torikorttelit

Tyylien tarkoituksena on alusta asti ollut pyrkiä tuomaan esiin vaihtelevasti eri tyylejä, klassikoita, moderneja uutuuksia, verkkokauppoja, kivijalkaliikkeitä, tapahtumia ja ihmisiä bisneksen takana. Tavoitteenamme on olla yhteisö, jossa on mahdollisuus jakaa inspiraatiota ja saada vinkkejä sekä keskustella vapaamuotoisesti, mutta myös tavata samanhenkisiä tyyppejä ja tutustua uusiin toimijoihin.

Tyylit-kevätpäivä – paikkana Torikorttelit

Kevään kunniaksi päätimme toteuttaa #tyylit-henkisen kevätpäivän, joka järjestään tämän kuun viimeisenä lauantaina 30.5 Helsingin Torikortteleissa kello 13.00 alkaen. Tarkemmin tapahtumapaikkana toimii osoitteessa Katariinankatu 1 sijaitseva valoisa liiketila. Torikortteleissa on valmiina 15 ravintolaa ja kahvilaa, oma panimo, modernin käsityöläisyyden keskus, salakapakka, kaupungin kuuluisin antikvariaatti, samoin kuin ainoa itsenäinen elokuvateatteri – ja nyt toukokuun viimeisenä päivänä siis myös #tyylit pop-up. Itsemme lisäksi päätimme kutsua paikan päälle Trunk Show-hengessä kaksi vierailijaa Ruotsista ja mukana tulee olemaan myös jo aiemmin järjestetystä #tyylit-kenkäpäivästä tuttu oululainen kenkävelho Niko Impiö sekä luonnollisesti koko tyylit-ylläpito. Kannattaa siis ehdottomasti tulla paikalle nauttimaan hyvästä seurasta, musiikista ja luonnollisesti myös tarjoilusta.

Molemmista erikoisvieraistamme on tulossa tarkemmat esittelyt lähipäivinä, mutta alla lyhyesti mistä oikein on kysymys.

Saman Amel

Saman Amel on nuoren Samanin omaa nimeä kantava lafka, jossa on mukana Samanin lisäksi toinen osakas ja pyörittäjä Dag Granath. Yritys sai alkunsa muutama vuosi sitten solmioiden valmistuksesta, jotka Saman teki omin käsin Tukholmalaisasunnon kellarissa. Nykyään Saman Amelin pääpaino on puvuissa ja irto- sekä päällystakeissa, jotka tehdään mittatilaustyönä Italiassa. Tämän lisäksi Saman Amelin valikoimasta löytyy myös mittapaitoja ja sekä edelleen käsityönä valmistettavia solmioita ja taskuliinoja.

Lisätietoja löydät yhtiön omilta sivuilta.

Saman Amel - helsinki 1 Saman Amel - helsinki 2 Saman Amel - helsinki 3

Italigente

Italigente – jonka jotkut saattavat muistaa myös Stockmannin kenkähyllyiltä – on pienen hiljaiselon jälkeen jälleen toimintansa käynnistänyt italialais-ruotsalainen jalkinevalmistaja. Kengissä näkyy pitkälti italialainen muotokieli ja ne valmistetaan Montegranaron alueella Italiassa pienen perheyrityksen toimesta. Italigenten puolesta Helsinkiin saapuu Jesper Ingevaldsson, Ruotsin suosituimman miestenkenkiin keskittyneen Shoegazing-blogin ylläpitäjä.

Lisätietoja Italigenten sivuilta.

Italigente - Helsinki 4

Italigente - Helsinki 2 Italigente - Helsinki 3

Lisää tietoa foorumilta

Lisätietoja sekä vastauksia kysymyksiin foorumin puolelta, jossa siis myös molemmat ruotsalaisvieraamme tarpeen tullen vastaavat kysymyksiin. Luonnollisesti molemmat toimijat löytyvät myös Instagramista – @samanamel sekä @italigenteshoes.

Missä: Torikorttelit – Katariinankatu 1

Milloin: Lauantaina 30.5.2015 klo 13.00-19.00

Tsekkaa myös tapahtuma Facebookista.


2 vastausta artikkeliin “#Tyylit-kevätpäivä – Saman Amel & Italigente Trunk Show @Torikorttelit”

  1. […] menswear-yhteisö #Tyylit järjestää toukokuun viimeisenä lauantaina kevätpäivän, jossa hyvistä tyyleistä kiinnostuneet kohtaavat kello 13 alkaen rennoissa tunnelmissa Helsingin […]

  2. […] pics can be seen today at #tyylit-kevätpäivä in case you happen to make it to […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi