#tyylit instagramissa – lokakuu 2015

Keskellä marraskuun harmautta teemme jälleen katsauksen menneeseen. On kuukausittaisen instagram-koosteen vuoro.

Snapchat on viime aikoina ollut kovassa nousussa — myös ikääntyneiden joukossa. Tästä huolimatta instagram on pysynyt aktiivisena tyylihommien osalta. Tai ainakin #tyylit ja #tyylitfi tägättyjen kuvien määrä on pysynyt tasaisena. Myös laatu on ollut korkealla tasolla. Suoritimme ylläpidon kesken hieman itsetutkiskelua ja totesimme, että marraskuun insta-kooste voi jatkaa lokakuussa lanseerattua linjaa pysytellä tyylien ydinalueella. Päätimme jatkaa lähinnä asukuvilla. Valintaperusteina on tuttuun tapaan ollut oikea hashtagi ja kuvan hyvät tyylit. Näiden lisäksi koosteessa on muutama kuva ensimmäiseltä tyylit-kirppikseltä.

Mikäli valinta ei tällä kertaa osunut kohdalle, toivotaan parempaa onnea ensi kerralle. Todennäköisyyttä oman kuvan pääsemiselle koosteeseen on helppo nostaa kasvattamalla oikein tägättyjen kuvien määrää. Muista siis jatkossa tägätä oma kuvasi, sillä vain tällä tavoin voit päästä ylläpidon (@tyylitfi) jaettavaksi tai kuukausittaiseen koosteeseen. Ei myöskään missään tapauksessa kannata unohtaa ylläpidon jäsenten omia – sisällöltään varsin vaihtelevan tyylisiä – insta-tilejä: @dresslikea@jyysopeltonen@rusettipasta ja @urosofficial.

Ja mikäli snäppi kiinnostaa, ylläpidosta ainakin Juuso (@jyysopeltonen) postailee myös snäpin puolelle enemmän tai vähemmän aktiivisesti satunnaista materiaalia.

https://instagram.com/p/85rdbVuIhN/?tagged=tyylit

https://instagram.com/p/83buTbPp_e/?tagged=tyylit

https://instagram.com/p/8xarQeQyom/?tagged=tyylit

#tyylit-kirppis


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi