#tyylit instagramissa – Elokuu 2015

Loppukesä toi mukanaan helteet. Samalla se merkitsi lomakauden päättymistä ja yleistä tyylien skarppiintumista. Vuorossa siis katsaus elokuun parhaisiin instagram-tyyleihin.

Kuten aina aiemmin, valintaperusteina on jälleen ollut oikea hashtagi ja kuvan hyvät tyylit muutaman erikseen valitun teeman ympäriltä. Muista siis jatkossa tägätä oma kuvasi. Tyylien ylläpito @tyylitfi poimii parhaat edelleenjaettavaksi tai kuukausittaiseen koosteeseen. Eikä kannata unohtaa ylläpidon jäsenten omia – sisällöltään varsin vaihtelevan tyylisiä –  insta-tilejä: @dresslikea@jyysopeltonen@rusettipasta ja @urosofficial.

Elokuun aikana tägeillä #tyylit tai #tyylitfi postatuissa kuvissa meno oli aluksi todella kesäistä, mutta mitä loppupuolella syksy alkoi jo tehdä tuloaan. Näissä kaksijakoisissa tunnelmissa voidaan mennä itse asiaan.

Elokuun #tyylit

http://instagram.com/p/6vDfdbF3ad/?tagged=tyylitfi

http://instagram.com/p/7A9Nc_gwx1/?tagged=tyylitfi

Poistoja

Syksyn myötä uusien hankintojen tekeminen on päässyt uuteen vauhtiin.

Burgereita ja juomia

Foorumilla ja blogissakin on käyty keskustelua Suomen parhaasta burgerista. Tällä hetkellä Tyylit-toimituksen näkemyksen mukaan ykkössija kuuluu Brasserie Kämpin hampurilaiselle. Ja näköjään muutkin ovat käyneet testaamassa sitä. Myös nesteytys vaikuttaa ainakin insta-kuvien perusteella olleen elokuun kuumina päivinä kohdillaan.

http://instagram.com/p/6XQZ3Eqd1P/?tagged=tyylit

Ja lopuksi vielä kuukauden pakollinen kellokuva…

http://instagram.com/p/6aKqJ2IHSH/?tagged=tyylit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi