#tyylit instagramissa – Elokuu 2015

Loppukesä toi mukanaan helteet. Samalla se merkitsi lomakauden päättymistä ja yleistä tyylien skarppiintumista. Vuorossa siis katsaus elokuun parhaisiin instagram-tyyleihin.

Kuten aina aiemmin, valintaperusteina on jälleen ollut oikea hashtagi ja kuvan hyvät tyylit muutaman erikseen valitun teeman ympäriltä. Muista siis jatkossa tägätä oma kuvasi. Tyylien ylläpito @tyylitfi poimii parhaat edelleenjaettavaksi tai kuukausittaiseen koosteeseen. Eikä kannata unohtaa ylläpidon jäsenten omia – sisällöltään varsin vaihtelevan tyylisiä –  insta-tilejä: @dresslikea@jyysopeltonen@rusettipasta ja @urosofficial.

Elokuun aikana tägeillä #tyylit tai #tyylitfi postatuissa kuvissa meno oli aluksi todella kesäistä, mutta mitä loppupuolella syksy alkoi jo tehdä tuloaan. Näissä kaksijakoisissa tunnelmissa voidaan mennä itse asiaan.

Elokuun #tyylit

View this post on Instagram

👀 Double cdg #commedesgarcons #tyylit

A post shared by Lauri (@oktopushup) on

Poistoja

Syksyn myötä uusien hankintojen tekeminen on päässyt uuteen vauhtiin.

View this post on Instagram

Recent pick ups | #acnestudios #vans

A post shared by Juuso P (@jyysopeltonen) on

View this post on Instagram

Kävelyllä #tyylit

A post shared by Tuomo (@tuomovitikainen) on

Burgereita ja juomia

Foorumilla ja blogissakin on käyty keskustelua Suomen parhaasta burgerista. Tällä hetkellä Tyylit-toimituksen näkemyksen mukaan ykkössija kuuluu Brasserie Kämpin hampurilaiselle. Ja näköjään muutkin ovat käyneet testaamassa sitä. Myös nesteytys vaikuttaa ainakin insta-kuvien perusteella olleen elokuun kuumina päivinä kohdillaan.

View this post on Instagram

Nightcap #cuveeno7 #prosecco #tyylit

A post shared by Mikael Johnsson (@syncro89) on

Ja lopuksi vielä kuukauden pakollinen kellokuva…Seuraavaksi