Tyylit.fi – sivusto miesten pukeutumisesta ja hyvistä tyyleistä

Vuoden 2012 lopulla Suomi sai uuden miesten pukeutumiselle ja ennen kaikkea “hyville tyyleille” omistetun keskustelufoorumin osoitteessa Tyylit.fi.

Tyylit.fi on miesten tyyliin ja pukeutumiseen keskittynyt sivusto, joka tarjoaa seuraajilleen kohdennettua ja kiinnostavaa sisältöä miesten tyylin eri alueilta. Sivustolta voi lukea artikkeleita ajattomista klassikoista ja bongata uutiset kuumimmista uutuuksista. Aikaansa seuraavan ja ajattoman pukeutumiseen keskittyvän sisällön lisäksi sivusto kattaa elämää myös vaatetuksen ulkopuolella lifestyle-juttujen muodossa.

Pukeutumiskulttuurin kehittämisen & laatutietoisuuden puolesta

Netin muilla foorumeilla toisiinsa tutustuneen kaveriporukan ideana oli perustaa yhteisö, jossa jakaa inspiraatiota ja vinkkejä sekä keskustella vapaamuotoisesti. Suomessa on selkeästi ollut tilausta myös pukeutumista ja tyylejä vähän laajemmin käsittelevälle yhteisölle. Tavoitteena oli luoda yhteisö, jossa keskustella persoonallisesta tyylistä ja hyvästä mausta, riippumatta siitä pyörivätkö kiinnostuksen kohteet klassisemmassa pukeutumisessa tai vaikka japanilaisessa workwearissa. Tyylit.fi on siis tarkoitettu tyypeille – niin miehille kuin naisillekin – joita kiinnostaa laajemmin pukeutumiseen ja omiin tyyleihin liittyvät asiat. Italialaiset irtotakit, brittiläiset laatukengät, kanadalaiset työsaappaat tai japanilaiset laatufarkut ovat kaikki osa tyylien fokusta, unohtamatta laajemmin miesten lifestyleä.

Tämän sivuston – jonka rakentaminen kesti lopulta lähes vuoden – sekä tyylit.fi-foorumin tarkoituksena on keskittyä ennen kaikkea löytämiseen, auttamiseen, ajatustenvaihtoon, laadukkaaseen pukeutumiseen, kulttuuriin, matkustamiseen, ruokaan sekä juomaan. Niihin juttuihin ja ilmiöihin joista itse kukin löytää oman inspiraationsa. Emme keskity huonoon pukeutumiseen, etikettivirheisiin tai kotimaisen vaateskenen ongelmiin. Uskomme, että pystymme tuomaan suomalaiseen pukeutumiskulttuuriin tietoa ja inspiraatiota aiheista, joita varsinkin miesten pukeutumisen saralla on vähän käsitelty.

Tarkoituksenamme on tuoda esiin vaihtelevasti eri tyylejä, klassikoita, moderneja uutuuksia, verkkokauppoja, kivijalkaliikkeitä, tapahtumia ja ihmisiä bisneksen takana. Tämän lisäksi pyrimme laajentamaan myös omaa näkökulmaamme vaatetuksen ulkopuolelle, pitäen kiinni hyvistä tyyleistä kokonaisvaltaisesti eri elämän osa-alueilla.

Ja kuten alla oleva kuva sen kaikkien olennaisimmin tiivistää, lopulta tärkeintä ovat hyvät #tyylit.

Lue lisää meistä täältä.

Tyylit.fi - hyvistä tyyleistä kiinnostuneille miehille.
Tekstiä päivitetty heinäkuussa 2015.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi