Tyylien ilta @ Mellakka Helsinki 11.11.2017

Tyylit.fi on kuin varkain ehtinyt olla toiminnassa jo viisi vuotta. Kollektiivin toiminta on muuttunut matkan varrella, mutta sen tarkoituksena on alusta asti ollut pyrkiä tuomaan esiin vaihtelevasti eri tyylejä, klassikoita, moderneja uutuuksia, verkkokauppoja, kivijalkaliikkeitä, tapahtumia ja ihmisiä bisneksen takana.

Välillä tiettyihin tyyleihin painottuvista blogipostauksista tai toisaalta kärkkäästäkin foorumikeskustelusta huolimatta tavoitteenamme on olla yhteisö, jossa on mahdollisuus jakaa inspiraatiota ja saada vinkkejä sekä keskustella vapaamuotoisesti aiheesta kuin aiheesta. Lisäksi haluamme mahdollisuuksien mukaan tarjota mahdollisuuden tavata samanhenkisiä tyyppejä ja tutustua uusiin sekä vanhoihin ja luotettaviin toimijoihin.

Viimeisimmästä #tyylit-henkisestä tapahtumasta on ehtinyt kulua jo yli 2 vuotta. Sen johdosta ajattelimme, että olisi korkea aika saada ihmiset kerääntymään hyvien tyylien parissa iltaa viettämään. Jo viime keväänä käynnistyneen pohdinnan jälkeen saimme tapahtuman toteuttamiseen vetoapua PR- ja viestintätoimisto Mellakka Helsingiltä. Tai toisin sanoen lyhyen ideoinnin jälkeen he ottivat asian hoidettavakseen ja meille jäi lopulta tehtäväksi varmistaa oma paikallaolomme. Iso kiitos heille jo tässä vaiheessa.

Tyylien ilta – kannattaa tulla mestoille

Illan aikana mukana on laaja valikoima Helsingin putiikkien parhaimmistoa sekä muun muassa foorumin kautta tutuksi tulleita suomalaisia brändejä. Katsastamme syksyn, alkavan juhlasesongin ja tulevan talven tai ylipäänsä tilanteeseen kuin tilanteeseen tarjolla olevia settejä. Kattauksesta vastaavat ainakin:

Liikkeet tuovat näytille, myyntiin, hypisteltäväksi, testattavaksi ja ehkä myös kotiin vietäväksi omia kauden suosikkituotteitaan ja -kokonaisuuksiaan.

Myös tyylit-ylläpito tulee luonnollisesti olemaan mukana menossa. Tai ainakin kulmissa pyörimässä.

Paikan päällä pääsee haastamaan herroja tyylien takana ja tapaamaan toivottavasti mahdollisimman ison porukan samoista asioista kiinnostuneita sartorialisteja.

Lisäksi saattaa olla, että juuri uuden tyyliteoksen julkaissut menestyskirjailija, Kauppalehden Jani Niipola keksii muutaman kiperän kysymyksen järjestäville tahoille isännöimässään fireside-chatissa. Kannattaa siis nyt viimeistään laittaa 11.11.2017 kalenteriin ja tulla paikan päälle.

Ja laittakaa mieleen, torstaina 9.11.2017 kannattaa kääntää auki Radio Helsinki, jossa olemme yhdessä Vaatturiliike Sauman Tuomo Pynttärin sekä Mellakka Helsingin Tuomas Välimaan kanssa Harri Kankaan vieraina juttelemassa hyvistä tyyleistä, ”modernin herrasmiehen” määritelmästä sekä mahdollisesti myös tulevasta tapahtumasta.

Ovet aukeavat kello 17.00 ja paikalle voi tulla vain pyörähtämään tai viihtymään pidempäänkin.

Hulppeat tilat käyttöömme tarjoaa Mellakka Helsinki / N2. Osoite Pursimiehenkatu 29 A, 00150 Helsinki.

Seuraa myös keskustelua, kysy tai kerro ajatuksesi aiheesta foorumilla.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi