Trunk Clothiers – skandinaaviosaamista Lontoossa

Vuonna 2010 perustettu Trunk Clothiers on ehdottomasti yksi laadukkaimmista ja kiinnostavimmista Euroopassa sijaitsevista miesten vaateliikkeistä. Myös Trunkin verkkokaupan valikoimasta löytyy vaihtoehtoja tyyliin kuin tyyliin.

Ruotsalaisen Mats Klinbergin, joka tunnetaan myös Monoclen Tyler Brulen puolisona, perustama ja vuonna 2010 Lontoon Chiltern Streetilla avattu Trunk Clothiers ei kooltaan – kahdesta kerroksesta huolimatta –  ole suuren suuri, mutta liikkeen valikoima on siitä huolimatta äärimmäisen laaja. Hyllyiltä löytyvät puvut ja irtotakit, rennompaan vapaa-ajan pukeutumiseen sopivat farkut ja neuleet, asusteet sekä nykyään, uuden Trunk LABS-liikkeen myötä myös kosmetiikkaa, ihonhoito-tuotteita sekä jopa vaihtoehtoja kodin sisustamiseen.

Trunk Clothiersin valikoima

Kuten mainittua, Trunkin valikoimasta ei juuri puutteita löydy. Formaalimmat puvut ja irtotakit tulevat italialaisilta Bogliolilta sekä Carusolta, rennompia irtotakkeja tarjoavat muun muassa Barena, Beams+ sekä Aspesi. Ulkovaatevalikoimassa liike tarjoaa parhaita paloja esimerkiksi Mackintoshin, Barbourin, Battenwearin ja Nigel Cabournin mallistoista. Housuvalikoimasta vastaavat Incotex ja Massimo Alba sekä denimin osalta Edwin. Paitaosastolta tarjolla on Salvatore Piccolon, Gitman Vintagen ja Glanshirtin tuotantoa.  Kruununa asusteita löytyy niin Drake’silta kuin Bigiltä, WANT les essentiels:lta ja monilta muilta. Lisäksi liike on viime kausina julkistanut myös yksittäisiä, ainostaan Trunk Clothiersille tehtyjä vaatekappaleita yhteistyössä muun muassa Caruson kanssa.

Trunk Clothiers - Boglioli

Pukuvalikoimaa Bogliolilta.

Trunk Clothiers - Glanshirt

Italialainen Glanshirt on osa Slowear-konsernia. Merkin valikoimaan kuuluu ainoastaan paitoja ja vahvuutena on erityisesti erilaiset pesut ja laadukkaat kankaat.

Trunk Clothiers - Alden

Trunk Clothiersilta löytyy myös amerikkalaisvalmistaja Aldenin kenkiä. Erityisesti mokkaiset, vuoraamattomat plain toe blucherit sekä chukka-bootsit ovat omassa genressään ehdottomia klassikoita.

Trunk Clothiers - Edwin

Edwinin raakadenimiä.

Trunk Clothiers Lontoo

Trunkin alakerta on varattu enemmän kasuaalityyleille, kuten bd-paidoille ja swetareille.

Trunk Clothiers - Machintosh

Mackintosh Dunoon rain mac kevään tyyleihin.

Trunk Clothiers - Mackintosh dunoon

Mackintosh on tehnyt takkeja Skotlannissa jo vuodesta 1823. Kevään 2014 malliston kulmakivi on Dunoon-takki, jossa on hyödynnetty Loro Piana Storm System-kankaita.

Trunk LABS

LABS on Trunk Clothiersin vuonna 2013 avaama ”tytärliike”, joka sijaitsee samalla kadulla, itseasiassa vain parinkymmenen metrin päässä varsinaisesta kaupasta. Kyseessä on erityisesti asusteisiin ja lifestyle-tuotteisiin erikoistunut liike, jonka valikoimaan kuuluu laukkuja, kenkiä, lompakoita, kosmetiikkaa, tuoksuja, kynttilöitä, eli kaikkea mitä mies työssään, kodissaan tai matkustaessaan voi kuvitella tarvitsevansa.

Trunk Labs

Mikäli on Lontoossa käymässä, molemmat liikkeet ovat ehdottomasti vierailun arvoisia jo pelkästään sisustuksen ja yleisten tyylien takia.

Trunk Labs Lontoo

Talven valikoimaa.

Trunk Labs - Aesop

Australialaisen Aesopin tuotteissa kohtaavat laatu & hyvät tyylit. Näitä pystyy huoletta pitämään kylpyhuoneessa esillä.

Trunk Labs - farmer's market

2003 perustettu Farmer’s on erikoistunut käsintehtyihin jalka- ja käsivoiteisiin, joiden pääraaka-aineena käytetään laventeliöljyä.

Trunk LAbs

Comme des Garçonsin tuoksut ovat tyylikäs valinta joko itselle tai lahjaksi.

Trunk Labs

Myös matkustustyylit on syytä pitää kunnossa.

Trunk Clothiers – Verkkokauppa

Trunkilla on myös verkkokauppa, jossa on saatavilla käytännössä lähes kaikki samat tuotteet kuin itse liikkeessä (satunnaisia poikkeuksia voi toki olla). Vaikka netistä ostaminen ei voita vierailua liikkeessä, verkkokaupalle on annettava kehuja selkeistä tuotekuvista ja -kuvauksista sekä helpohkosta käytettävyydestä, asioista joissa moni muu nettikauppa tuntuu säännönmukaisesti epäonnistuvan.

Trunk Clothiersin omaa blogia voit lukea täältä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi