Très Bien SS/14

Tres Bien Shop on yksi tunnetuimmista miesten pukeutumiseen keskittyneistä kaupoista. Tres Bien on kasvanut suureksi samaan aikaan ruotsalaisen Our Legacyn kanssa. Näiden kahden tiivis keskinäinen suhde onkin todennäköisesti hyödyttänyt kumpaakin. Yhteistyö kulminoitu Tukholmassa sijainneseen yhteiseen WELCOME-liikkeeseen ja samannimiseen mallistoon.

Tres Bien on aina ollut vahvasti trendeissä kiinni ja usein niin sanotusti kurvia edellä. Alkuvuosien jälkeisessä heritage- ja rugged-huumassakaan liike ei jäänyt paikoilleen, vaan metsurilookista uskallettiin luopua ennen kuin siitä tuli vitsi. Viime aikoina kaupalle on ollut ominaista, että saman katon alta on löytynyt kuumimmat lenkkariuutuudet ja designer vaatteet. Merkkeinä voidaan mainita muun muassa Nike, Common Projects, Maison Martin Margiela, Dries Van Noten ja tottakai Our Legacy.

Our Legacyn kanssa tehdyn yhteistyön myötä uutinen kaupan omasta mallistosta ei yllätä. Malliston ennakkokuvat henkivät kaupan henkeä. Tarjolla on graafisen minimalistisia leikkauksia yhdisteltynä sporttiseen menoon. Kaikin puolin erittäin fashion forward mallisto, joka ainakin ennakkokuvien perusteella vaikuttaisi varsin käytettävältä. Kohokohdista voi mainita kevään ja kesän ehdottoman hitin eli pestyn denimin ylä- ja alaosissa, rumankauniin ja ysärimuistot mieleen tuovan printtihupparin ja Common Projectsin kanssa toteutetut tennarit.

Mallisto tulee myyntiin perjantaina 2.5. ja hintatason asettuessa kohtuulliseksi avainkappaleet myytäneen loppuun todella pikaisesti, joten kannattaa olla nopea.

tresbien1

Vasemman puoleinen takki vaikuttaa erittäin onnistuneelta. Oversize taskut ovat tuoren oloinen yksityiskohta.

tresbien2

Pesty denim – ’nuff said

tresbien3

Valkoinen printtihuppari on oikeasti ihan kauhea, mutta juuri sen takia se toimii. Mahdollinen pakkopoisto.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi