Syyskuun kulttuurivinkki – Helsinki Design Week sekä Design Market Kaapelitehtaalla

Pohjoismaiden suurin designfestivaali Helsinki Design Week järjestetään 4.–14.9.2014. Vuonna 2005 perustettu Helsinki Design Week on juhlii tänä vuonna 10-vuotissyntymäpäiväänsä.

Vuosittain syyskuussa järjestettävällä monialaisella festivaalilla näyttäytyvät muotoilun eri osa-alueiden lisäksi muun muassa muoti, arkkitehtuuri ja kaupunkikulttuuri. Näistä jokainen osa-alue kiinnostaa myös #tyylit-toimitusta. Festivaaliohjelmaa löytää  ympäri kaupunkia lukuisista eri tapahtumatiloista. Tämän vuoden sen päätapahtumapaikkoja ovat Teurastamo, Vanha ylioppilastalo ja Kaapelitehdas. Tapahtumasisältöä on tarjolla niin ammattilaisille kuin suurelle yleisöllekin.

Alla muutamia mielenkiintoisia #tyylit-poimintoja Design-viikon ohjelmasta:

Katso koko viikon ohjelma täältä.

HDW2014_loikka1_mob_1276_851

Kuva: helsinkidesignweek.com

Design Market

Lisäksi tulevana viikonloppuna järjestetään Kaapelitehtaalla Design Market. Kun Tough Viking kisoista on mahdollisesti selvitty hengissä, loppuosa viikonlopusta on hyvä käyttää designin parissa. Paikalla tapahtumassa ovat muun muassa My O My + The MEN, ALL FOUND Store, Minna Parikka, FRENN, Balmuir, Finnish Design Shop sekä Kotona Design. Jos vain suinkin mahdollista, tätä tapahtumaa ei kannata missata.

Design-Market_credit_Otso_Kaijaluoto_1276_851

Kuva: helsinkidesignweek.com

Lisätietoja Design Marketista täältä.

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi