Sukat ja shortsit – mahdollisuus

Useamman viime vuoden ajan sukat ovat olleet pannassa erityisesti shortsien kanssa. Ehkä tähän on aika tulla muutos, koska faktahan on, että kaikkeen kyllästyy lopulta.

Sukat ja shortsit on tuntunut kiinnostavalta yhdistelmältä jo pidempään. Erityisesti valkoisten sukkien yhdistäminen tummiin tennareihin on tuntunut ajatuksena kiehtovalta. Tänä kesänä päätin vihdoin kokeilla yhdistelmää,  jonka totesin varsin toimivaksi.

Klassikkotennareilla – kuten Vansin Old Skooleilla – ei voi mennä koskaan vikaan. Kun niihin yhdistää Adidaksen urheilusukat, setti on valmis. Skedefaija-lookin viimeistelee Polar Skate Co:n yläosa (merkiltä tuli btw kesädroppi eilen), Norse Projectsin farkkushortsit ja puhelimessa pyörivä Pokémon GO. Vaimoni sanoikin aivan vastikään, että olen taas teini-iässä. Hän ei liene väärässä.

Adidaksen urheilusukkia saa muun muassa Stockalta, jossa ne ovat kantisalessa kuun loppuun. Tulee siis kiire, mikäli omansa meinaa varsin hyvään reilun kympin hintaan saada.

Svetari: Polar Skate Co, T-paita: Stone Island: Shortsit: Norse Projects, Sukat: Adidas Originals, Tennarit: Vans, Puhelimessa: Pokémon GO

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi