Stone Island Microreps Mac – takkisuositus

Talvi tulee, eikä sille voi mitään. Lämmin ja toimiva takki kuitenkin auttaa selviämään talven haasteista. Etelä-Suomessa on tärkeää, että rotsi kestää sekä tuulen että sateen. Lisäksi pieni pakkanen ei saisi häiritä. Stone Island toimittaa nämä premissit huomioon ottaen.

Erilaiset mac-virittelmät ovat olleet viime vuosina kuumaa kamaa. Parit viime talvet olen viettänyt kovimpia pakkasia lukuun ottamatta Aspesin laminoidussa villa-macissa, jossa on irroitettava untuva-lineri. Takki on pysynyt kovasta käytöstä huolimatta lähes uudenveroisena, mutta kuten näissä hommissa on tapana, vaihtelu virkistää. Tässä tilanteessa päädyin hankkimaan Stone Islandin military spec nylonista valmistetun takin, jossa on lämpöä tuomassa primaloft-vuori.

Takki on todella yksinkertainen, eikä edusta Stonarin kokeellisempaa puolta. Näen tässä kuitenkin vahvuuden. Edullisemman hinnan lisäksi  takki toimii pukusettejä myöten, mutta on kotonaan myös denimin ja tennareiden kanssa. Kaikin puolin täydellinen takki perusmenoon siis.

 

Stone Island Microreps Mac

Stone Islandin mitoitukset ovat yleensä pienen puoleiset. Nylon mac ei muodosta tähän poikkeusta. Otin takin perinteisellä size-up -mitoituksella.

Nyt kun olen käyttänyt rotsia useampana päivänä viikossa, en ole löytänyt moitteen sijaa. Materiaali pitää hyvin rannikon varsin julmaa tuulta, minkä lisäksi ainakaan pienet sateet eivät ole muodostuneet ongelmaksi. Hyvien funktionaalisten ominaisuuksien lisäksi siitä löytyy olennainen; kompassi vasemmasta hihasta. Voinkin ihan suoraan myöntää, että se ei ainakaan vaikeuttanut ostopäätöstä.

Merkin vaikutus ostopäätöksessä on jännä juttu. Useimmat eivät halua myöntää, että merkillä olisi suuri merkitys. Silti olen aivan varma, että vähintään alitajuisesti sillä on merkitystä. Tyylit-foorumilla onkin viime päivinä käyty hyvää keskustelua merkeistä ja logoista liittyen erityisesti Comme des Garçons PLAY:hin. Kannattaa käydä lukemassa, sillä samassa keskustelussa nousi esiin ihmisten erilaiset mieltymykset vaatteiden istuvuuteen liittyen.

Logoista ja istuvuudesta itse takkiin. Mitä siitä nyt sanoisi. Halpa se ei ole, mutta Stonarin hintatasoon nähden ei todellakaan puhuta kalliista. Jos takin suhteuttaa viime postauksessa esiteltyyn Acne Studiosin pipoon, takin kohdalla saa varmasti enemmän vastinetta rahalle – ja hihamerkin.

Stone Island Mircoreps mac

Takki ja college: Stone Island, Denim: Acne Studios Town TW, Tennarit: Adidas Gazelle: Huivi:Norse Projects

Takki ja college: Stone Island, Denim: Acne Studios Town TW, Tennarit: Adidas Gazelle: Huivi:Norse Projects


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi