Manhattan Days – Polar Skateboards x Converse

Skeittimerkkien status muoti- ja #menswear-skenessä on noussut. Esimerkiksi käy esimerkiksi Bianca Chandon. Tämä on tapahtunut jokseenkin varkain, vaikka ainahan skeittaus on ollut coolia – ei kuitenkaan tässä määrin pitkään aikaan.

Skedemuoti oli ärsinyt 90-luvun lopun ja 2000-luvun alun karseista sämpyläkengistä. Suomessa kyseinen kenkätyyppi löi läpi todella lujaa. Osiriksen ja DC:n skeittisämpylät murtautuivat skeittipiireistä teinien perustennariksi ja lopulta korvasivat myös sekakäyttäjien ennen suosimat marketti-runnerit.

Ruotsalainen suhteellisen tuore, mutta äkkiä paljon hypeä saanut Polar Skateboard Co ja Converse Cons (merkin skeittilinja) julkaisivat Polar -brändätyn version Chuck Taylorista. Converse x Polarissa on erona normaaliin malliin muun muassa lunarlon-pohjallinen ja Chuck Taylorin pohjan yläreunassa tavallisesti kulkevan raidan puute. Ulkoasu on minimalistinen kantapään Polar-logoa lukuun ottamatta. Kengässä ei siten ole mitään ylimääräistä. Valkoinen kumipohja ja yksivärinen mokkapäällinen sopivat moniin tyyleihin.

Jos tämän syksyn tennarit on vielä hankkimatta, yksinkertainen ulkoasu, klassikkosiluetti ja ajankohtainen merkki ovat kolme hyvää syytä poistaa nämä. Sillä ei ole merkitystä, vaikka skeittaus olisi tai jäänyt tai sitä ei olisi ikinä aloittanutkaan. Voittoisat tennarit ovat aina paikallaan.

Converse CTAS Pro x Polaria myy ainakin Caliroots.

CONS_POLAR_CTAS_PRO_POLAR_GROUP_detail


2 vastausta artikkeliin “Manhattan Days – Polar Skateboards x Converse”

  1. Urbaani sanoo:

    Näitä myy helsingissä vasta avattu high-class skeittikamaa ja streetwearkamaa myyvä liike, My favorite things.
    Muutenkin jees valikoima.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi