P. Johnson Tailors – lookbook 2015

Viikko käyntiin pikaisella lookbook-katsauksella. Tällä kertaa esittelyssä rentoja #menswear-tunnelmia pallon toiselta puolen Australiasta P. Johnson Tailorsin toimittamana.

P.Johnson Tailors on kahden miehen, Patrick Johnsonin ja Tom Rileyn perustama brändi, joka muutama vuosi sitten nousi varsin nopeasti suosioon foorumeilla ja blogeissa. Johnsonista ja Rileysta voinee mainita sen, että miehet ystävystyivät opiskellessaan viinitieteitä, mutta päätyivät lopulta vaatebisnekseen. Patrick opiskeltuaan hetken Briteissä Savile Row:lla, Tom inspiroiduttuaan Patrickin esimerkistä.

Merkin valikoiman kulmakiven muodostaa mittatilauspuvut sekä -irtotakit ja paidat. Etenkin englanninkielisissä teksteissä lafkan kohdalla kuulee monesti puhuttavan bespokesta, mutta todellisuudessa kyse on mittatilaustuotteista. Puvut tehdään asiakkaan mittojen mukaan ulkopuolisen toimittajan tehtaissa (osa koneellisesti, osa käsin), josta ne tulevat sovitettaviksi ja niihin tehdään tarvittavat muutokset. Lisäksi valikoimasta löytyy valmistuotteita polo-paidoista uimashortseihin ja loafereista taskuliinoihin.

P.Johnson Tailors on esiin nousustaan lähtien ollut yksi omia henkilökohtaisia suosikkivalmistajiani. Juuri New Yorkiin uuden – ensimmäisen Australian ulkopuolelle sijoittuvan – showroomin avanneet Tom ja Patrick ovat aina kuvissa brändinsä näköisiä ja heidän tuotteissaan sekä mallistokuvissa miesten oma tyyli näkyy vahvana.

Alla poimintoja tämän sesongin lookbookista, jonka voi kokonaisuudessaan käydä katsomassa P.Johnson Tailorsin kotisivuilta. Kuten kuvista näkyy, näissä kokonaisuuksissa ei ole juuri kikkailtu, vaan yksinkertaisilla valinnoilla on saatu aikaan erittäin toimivia kevät- ja kesälookkeja, jotka olisi pienillä muutoksilla helppo saada toimimaan myös formaalimmassa ympäristössä.

 

Patrick Johnson lookbook 2015 -  1

Sinistä ja harmaata, ilman tunkkaisuutta.

Patrick Johnson lookbook 2015 - 2

Tummempi alaosa – vaalea yläosa-yhdistelmää pidetään usein vaikeana. Tässä malliesimerkki toteutukseen.

Patrick Johnson lookbook 2015 - 3

Rennompi puku toimistotyyleihin.

Patrick Johnson lookbook 2015 - 4

Vakosametti voi monesti olla uhka, mutta myös mahdollisuus.

Patrick Johnson lookbook 2015 - 5

Vaaleansininen puuvillapuku, polo-paita ja tennarit – valmiina Pitti Uomoon.

Patrick Johnson lookbook 2015 - 6

Sitomattomat kengännauhat voisi mennä sprezzaturan piikkiin, itse jättäisin kuitenkin väliin.

Patrick Johnson lookbook 2015 - 7

Lookbookin ja P.Johnsonin suosima erikoisuus muutenkin – Desert bootsit puvun kanssa.

Patrick Johnson lookbook 2015 - 8

Ruskea puku + mustat kengät ei myöskään ole ensimmäisenä mieleen tuleva valinta. Jos haluaa pelata varman päälle, korvaa bootsit loafereilla.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi