Kesän alennusmyynnit – päivitys

Kesän parhaat alennusmyyntivinkit

Aiemmin listasimme lyhyesti – mitä putiikkeja alesesongin alkaessa kannattaa pitää silmällä (lue täältä). Nyt hintoja on alennusmyyntien edetessä jo useammissa kaupoisssa viilattu, joten näin viikonlopun kynnyksellä on hyvä päivittää listaa.

Tarjontaa eri nettikauppojen osalta on loputtomasti. Alla on listattu hyviksi todettuja verkkokauppoja, jotka ovat suosittuja niin tyylit-ylläpidon kuin foorumikäyttäjien keskuudessa.

Miesten vaatekaupat – yleisliikkeet / verkkokaupat

Vaikka joillakin alla olevista kaupoista on myös kivijalkaliike, suurin osa on tullut tunnetuksi nimenomaan verkkokauppoina. Kuten todettua, osassa alennusmyynnit ovat jo pitkälle, kun toiset taas ovat vasta aloittelemassa kesäpoistojaan.

Mr Porter
Mr Porterilla lienee netin laajin valikoima vaatteita katutyyleistä italomensweariin designer-labeleita unohtamatta. Aleprosentit ovat olleet perinteisesti varsin korkeat heti alusta lähtien. Sen sijaan lähtöhinnat ovat mitä ovat. Porterin kesäalella on ollut tapana alkaa juhannuksen tienoilla. Pro tip: aleen menevät tuotteet näkee jenkkisaitin puolelta, jossa ale on ollut käynnissä jo jonkin aikaa.

Porterin ale jo käynnissä ja lisäprosentit tekevät tuloaan luultavasti aivan lähipäivinä.

Caliroots
Calirootsilta löytää todella laajan valikoiman lenkkareita ja streetwearia. Erityisesti liikkeen premium-puoli C-Store on tsekkaamisen arvoinen.

Calin ale on jo alkanut, joten nyt on mahdollisuus tehdä löytöjä halvalla.

Très Bien Shop
Tres Bienin ale alkoi viikon alussa, joten nyt on hyvä tilaisuus poistaa designer-muotia ja hieman spessumpia tennareita.

Oi Polloi
Manchesterin kovimman vaateliikkeen ale on jo käynnissä, mutta prosentit ovat edelleen aika pienet, noin 25-30%.

End Clothing
Endin valikoima on Mr Porterin ohella omaa luokkaansa. Laajasta valikoimasta johtuen Endillä ei ole niin selkeää omaa juttua kuin tiukemmin tietylle kohderyhmälle keskittyneissä kaupoissa. End Clothing on todella hyvä yleiskauppa kasuaaliin menoon. Endiltä voi hankkia tennareita ja keskinkertaista muotia skandiminimalisteille, kun taas metsuriseksuaalit löytävät samalta sivustolta workbootsit ja parranhoitotuotteet.

Ale on käynnissä.

Nitty Gritty
Nitty Gritty tarjoaa erinomaisella maulla kuratoitun sekoituksen modernia muotia, skeittimerkkejä ja perinnevalmistajien tuotteita. Erona muihin tässä listauksessa mainittuihin kaupan valikoima kattaa myös naisten vaatteet.

Nitty Grittyn ale on käynnissä ja paljon on jo myyty loppuun, mutta hyviä löytöjä vielä kuitenkin jäljellä.

The Bureau
Belfastin ylpeys The Bureau myy lähinnä workwear ja heritage-merkkejä. Liikkeellä on ehkä paras tarjolla oleva valikoima Engineered Garmentsia Euroopassa, joten Daikin fanien ei kannata missata Bureaun alea, joka toki myös on jo meneillään.

Frans Boone
Frans Boone on pitkän linjan hollantilainen putiikki, jossa on erittäin laaja valikoima #menswearia aikuiseen makuun. Kannattaa kiinnittää huomiota Ralph Laurenin harvemmin saatavilla olevaan RRL -mallistoon. Myös kaupalle eri merkkien valmistavat ekskluusivituotteet on syytä huomioida. Myös Boonen ale on nyt käynnissä.

Opumo
Brittiläinen Opumo on erikoistunut laukkuihin, asusteisiin ja rennompiin kenkiin. Valikoimasta löytyy mm. Mismoa, Filsonia, Common Projectsia, Butteroa, London Undercoverin sateenvarjoja sekä Andersons’in vöitä. Alet käynnissä ja alennukset jopa -50%.

Norse Store
Tanskalainen Norse Store tarjoaa miesten tyyliä skandiminimalismista klassikkotennareihin ja trendikkäisiin designer-brändeihin.

Alet käynnissä, alennukset 30-40% normaalihinnoista.

Super Denim
Nanamica, Nigel Cabourn, Capital, Real McCoy’s, Orslow – laadukasta tavaraa ja huippunimiä workwearin ja kasuaalimman meiningin #tietäjille.

Alet käynnissä.

Eastdane
Shopbob.comin ”velisivusto”, josta löytyy erittäin runsas valikoima vaatteita, kenkiä ja asusteita eri merkeiltä. Selaaminen voi välillä olla runsaudesta johtuen jopa hieman työlästä, mutta hakua rajaamalla mahdollisuus löytää laatukamaa.

Alet käynnissä ja jo varsin pitkälle, osa tavaroista jopa -70%.

Le Rayon Frais
Ranskalainen Le Rayon Frais on erikoistunut high-fashion muotiin sekä eurooppalaisiin designer-brändeihin. Lisäksi tarjolla on kattava valikoima premium-tennareita.

Alet käynnissä, tarjolla mm. Dries Van Notenia, Acnea, Études Studiota, Adidasta ja Zespaa.

Oki-ni
Kasuaalivaatetusta, tennareita ja asusteita.

Alet käynnissä, erityismaininta ilmaisista posteista tilauksen yhteydessä.

LN-CC
High-fashioniin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa, jossa tarjontaa Sain Laurentin tennareista Rick Owensin tunikoihin ja Jil Sanderin laukkuihin.

Alet käynnissä, löytöjä tarjolla kovilla prosenteilla. Lisäksi koodilla ”Celsius” 15% lisäalennus.

Cruise Fashion
Muotia ja designer-nimiä sekä naisille että miehille. Löydöt voivat tehdä selaamisen kannattavaksi, vaikka sivut eivät kaikkein toimivimmat olekaan.

Slam Jam
Rennompia katutyylejä ja tennareita. Stussy, Undercover, Head Porter, Nike, Puma…

Alet käynnissä, 30-40% normaalihinnoista.

Adidas
Oli haussa sitten treenikamat tai klassikkotennarit, kannattaa luonnollisesti tsekata myös addun aleosasto.

Erikoisliikkeet

Mikäli kesälomalla on tarkoitus lähteä reissuun, kannattaa tarkastaa mitä putiikkeja matkakohteesta löytyy. Alla muutama vinkki, joissa kannattaa ehdottomasti pyörähtää, jos osuu samaan kaupunkiin. Eikä hätää, vaikka reissuun ei olisi lähdössäkään, posti kyllä kuljettaa nettiostokset perille.

Pauw Mannen
Amsterdamissa sijaitseva #menswear-brändien luksusliike. Merkkeinä mm. Cesare Attolini, Fedeli, Kiton, Caruso, Salvatore Piccolo, Viola Milano, The GIGI.

Alennusten jälkeenkin hinnat ovat edelleen kovat, mutta laatuhan maksaa.

Carson Street Clothiers
New Yorkiin matkaavalle CSC on must-vierailukohde. Verkkoshoppailijalle tarjolla on mielenkiintoisia merkkejä, kuten Eidos Napoli, MelindaGloss, Camoshita United Arrows sekä Massimo Alba.

Alennukset jopa 70%. Hyviä löytöjä tarjolla, vaikka euron kurssi ei parhaimmillaan olekaan.

Spiga3
Göteborgissa majapaikkaansa pitävä Spiga3 tarjoaa linjakkaasti valitun kattauksen italo-brändejä G.Abo Napolista Eleventyyn ja Lardiniin.

Alet vielä maltillisia, tosin jopa 50% tiputuksia joistain tuotteista.

Linnegatan2
Toinen Göteborgin #menswear-linnakkeista. Tarjolla skandimerkkejä kuten Eton ja Oscar Jacobson sekä lisäksi hieman harvinaisempia tuttavuuksia muualta, muun muassa Calabrese, Danolis ja Frank Clegg.

Aleosiosta kannattaa etsiä erityisesti asusteita.

Trunk Clothiers
Brittiläinen Trunk Clothiers on kauppa oman elämänsä Tyler Brûléille. Onkin luonnollista, että kaupan valikoimaan kuuluvia kamoja voi bongata Monoclen tyylisivuilta säännöllisesti.

Trunk Clothiersin ale alkoi viikon alussa, tällä hetkellä kevät- ja kesämalliston kamojen hinnoista lähtee pois 30%. Kannattaa kuitenkin pitää silmät auki, koska heinäkuun loppua kohti mentäessä prosentit ovat yleensä kasvaneet jopa 80 asti, jolloin kokojen osuessa kohdilleen vo tehdä huippulöytöjä.

Content Store
2013 perustettu Content Store edustaa samaa linjaa kuin monet muut edellä listatut putiikit. Valikoimassa mm. Ami, Aspesi, Barbour, Adidas sekä Barena Venezia. Plussaa nätisti ja sujuvasti toimivasta verkkokaupasta.

Alennusmyynnit käynnissä, hinnoista pois 30-50%.

Present London
Toinen Lontoolainen, kasuaalimman puolen moderni putiikki. Valikoimassa mm. CP Companya, Stone Islandia, Spiewakia sekä Hartfordia.

Pancho & Lefty
Helsingissäkin vieraillut Pancho & Lefty on omalla sektorillaan yksi ekslusiivisimmista kaupoista joita löytyy. Valikoimassa mm. Freewheelers, Horisaki, Buzz Rickson’s sekä Juniper Ridge.

Vaikka sivuilla ei varsinaisesta alennusmyynneistä löydy mainintaa, koodilla ”summertime” saa 30% ostostensa loppuhinnasta pois.

Asusteet

Drake’s London
Yksi maailman parhaista asustevalmistajasta, Drake’s aloitti myös alet tällä viikolla. Jopa 50% pois alkuperäisistä hinnoista, tarjolla solmioita, taskuliinoja, huiveja sekä myös Cleeve of Londonin Drake’sille valmistamia paitoja.

Berg&Berg
Norjalainen Berg&Berg tarjoaa solmioita, huiveja, taskuliinoja, sukkia, nahkatuotteita sekä neuleita erittäin hyvällä hinta-laatu-suhteella. Nyt vielä lähes koko kevät- ja kesämallistosta -30%-50%, joten hinnat on enemmän kuin kohdallaan.

Exquisite Trimmings
Asusteiden sekatavarakauppa, jossa laadukasta tavaraa Drake’sin ja Liveranon solmioista Porterin laukkuihin ja The Rake-lehteen.

Mismo
#Tyylit-suosikin omassa verkkokaupassa 30-50% alennukset sekä meneillään olevan että aiempien sesonkien jäljellä olevista tuotteista.

Budjettihankinnat

Uniqlo
Luonnollisesti myös Uniqlo löytyy listalta. Alet menossa, joten jo valmiiksi kohtuullisia hintoja on entisestään viilattu.

H&M
Kukapa ei olisi joskus käynyt hakemassa Hennesiltä vähintään alusvaatteita tai sukkia. Laatutietoinenkin voi tehdä löytöjä, erityisesti yksinkertaiset denimit ja neuleet sekä collarit voivat olla erinomaisia täsmäpoistoja.

Alessa iso osa kevät- ja kesämallistoa.

Parhaat alennusmyyntivinkit tyylit-foorumilta

Ja lisäksi kannattaa laittaa seurantaan – mikäli ei vielä ole – foorumin ”Yleinen vinkki- ja linkkilanka” johon päivittäin tippuu vinkkejä uusista alkaneista alennusmyynneistä sekä lisäprosenteista.

PS. Tästä listauksesta huolimatta ei kannata missään tapauksessa unohtaa kotimaisia, kuten Vaatturiliike Saumaa My O My:ta tai Fereä, jotka kaikki ovat jo myös aloittaneet omat alennusmyyntistä. #supportyourlocal


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi