Our Legacy A/W ´14 ”Light”

Vaikka nyt on keskikesä, elää vaatebisnes jo syksyä. Tähän liittyen ruotsalainen Our Legacy julkaisi ensi syksyn ja talven varsin taiteellisella otteella tehdyn lookbookin.  Tämä tarkoittaa, että siitä ei saa kovinkaan tarkkaa käsitystä itse vaatteista, mutta fiilishän on näissä jutuissa tärkeintä.

Mallistossa yhdistyvät pääosin musta ja erilaiset printit sekä kuosit. Kaukana ovat ne päivät, jolloin merkki tuli tunnetuksi preppy-henkisestä estetiikasta. Our Legacya on kritisoitu tästä, mutta se on kuitenkin ollut alusta alkaen rehellinen muotimerkki. Tähän nähden tapahtunut kehityskulku on luonnollinen. Kritiikki ei siten varsinaisesti osu. Merkki ei edes ole jättänyt perusvaatteiden ystäviä pulaan, sillä pysyvä Everyman -mallisto käsittää alkuaikojen suosikit, kuten yksiväriset oxford-paidat.

Joka tapauksessa täällä odotetaan mielenkiinnolla syksyn malliston kamojen saapumista kauppoihin. Erityisesti päällysvaatteet, kuten pilotti- ja kaksiriviset villakangastakit vaikuttavat kiinnostavilta. Tässä vaiheessa on kuitenkin pakko tyytyä lookbookiin fiilistelyyn. Alla olevista poiminnoista sen taiteellinen tunnelma välittyy hyvin. Loput kuvista voi tarkistaa täältä.

big-dscf0828_9970

big-dscf1164-1_1456

big-dscf1860_3351

big-dscf2676_7391

big-dscf0622_9976

big-dscf1677_7141

Ps. #tyylit-inspiraatiokierros on palannut lomalta.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi