Norse Projects AW/14 lookbook

Tanskalainen Norse Projects on aina ollut ihan asiallista niin sanotusti aikuisempaa ja välillä varsin mitäänsanomatonta streetwearia valmistava merkki. Vaikka Norsen tuotokset eivät ole olleet mitään vaatesuunnittelun innovoinnin riemuvoittoja, hyvälle peruskamalle on aina käyttöä. Tosin toisinaan Norsen innovointi on ollut sen verran vähistä, että on uusien mallistojen kamat ovat tuntuneet jo nähdyiltä julkaisun hetkellä.

Talveen ja syksyyn 2014 Norse Projects lähtee totutusti, eli no-nonsense kamaa, joka ei ole väärässä paikassa rennolla toimistollakaan. Monien muiden merkkien tapaan sininen on vahvasti edustettuna. Tehosteväreinä on käytetty syksyisin aina toimivaa viininpunaista ja vähän vähemmän syksyistä kirkkaan keltaista. Värivalinnat toimivat, vaikka mustan ja harmaan vähäisyys onnistuu osin yllättämään.

Yksittäisiä vaatekappaleita kiinnostavampaa on stailaus. Kokonaisuudet ovat tässä lookbookissa jopa ihan käytettävän oloisia, eikä paljaiden nilkkojen ja raskaiden talvitakkien yhdistelmiä näy. Setit on jätetty maltillisiksi myös kerrosten osalta, mikä ei ole aina itsestäänselvyys. Kun on paljon esiteltäviä vaatteita, ymmärrettävää on, että kiusaus liioiteltuun kerrostamiseen kasvaa.

Kaiken kaikkiaan koko lookbook on tehty varman päälle – kenkävalinnat noudattavat lähivuosien kaavaa valkoisten tennarien, plain toe bluchereiden ja vaelluskenkien muodossa, värit ovat turvallisia eikä muutenkaan mitään yllätyksiä mustan vähäisyyttä lukuun ottamatta ole. Jälleen kerran pohjoismaisella varmuudella hoidettu homma.

norse-projects-aw14-lookbook-2 norse-projects-aw14-lookbook-3 norse-projects-aw14-lookbook-4 norse-projects-aw14-lookbook-5 norse-projects-aw14-lookbook-6 norse-projects-aw14-lookbook-7 norse-projects-aw14-lookbook-8 norse-projects-aw14-lookbook-9


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi