Nike Killshot – Meshillä voittoon

Niken alun perin Squashiin tarkoittama Killshot on New Balancen ohella tuonut meshiä ja mokkaa yhdistelevät tennarit takaisin framille. Niin rumaa, että se on jo kaunista

Vahvoja tunteita

Toisinaan vaate tai kenkä tuntuu aluksi rumalta, mutta tästä huolimatta sitä huomaa palaavansa sen pariin. Minulle on käynyt usein näin. Oikeastaan monia siistejä juttuja olen löytänyt tällä tavoin. Vahvoja tunteita herättävät jutut piristivät pukeutumista. Freesit jutut ovat tärkeitä siitäkin huolimatta, että neutraalilla peruskamalla on paikkansa.

Vaatekaappini koostuukin lähinnä tasaisen tylsistä kamoista. Välillä on kuitenkin tarpeen ravistella itseään. Esimerkkinä itsensä ravistelusta voi mainita New Balancen retro-runnerit. En ymmärtänyt esimerkiksi merkin rumankaunista estetiikkaa niihin aikoinaan japanilaisilla sivustoilla ensimmäisiä kertoja törmätessäni. Pidin niitä lähinnä todella rumina, mutta kuten näiden juttujen kanssa on niin tavallista, ei mennyt kauan, kun sellaiset oli saatava. Näin vuosia myöhemmin New Balancen retromallien rujoon ulkomuotoon on niin tottunut, ettei suurin osa malleista enää hätkähdytä.

Kun näin Niken julkaisemat Killshot vintaget, fiilikseni olivat aikalailla samanlaiset kuin NB:den kanssa – onpa karseat kengät. Silmän tottuessa niihin kävi perinteiset – kengät hankittua hommata. Periaatteessa Killshottien tyyliset tennarit ovat rumat, eivätkä ne sovi oikein minkään kanssa – mautta vain teoriassa. Juuri tästä syystä ne ovatkin niin mahtavat. Oikealla tavalla ruma on parasta.

Nike Killshot muun muassa End Clothingilta.

Lopuksi parit fiilistelykuvat Instagram-tilini puolelta.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi