NEIGHBORHOOD x Carhartt WIP

Japanilaisen Neighborhoodin ja Carharttin vuonna 2012 alkanut yhteistyö jatkuu tänä syksynä. Ensimmäisellä kerralla mallisto oli suppea käsittäen ainoastaan sateenvarjon ja t-paidan. Tällä kertaa yhteistyön tuloksena on kuitenkin syntynyt kokonaisuus, joka sisältää lähes kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta.

Mallistossa yhdistyvät Neighborhoodin biker-fiilistelyt ja Carharttin perinteinen workwear. Vaatteiden värimaailma on ajankohtaisesti mustan dominoima. Tätä piristämässä on vaatteissa käytetty leopardiprinttiä. Eläinkuviot ovat miesten vaatteissa usein vähän kyseenalaisia. Tässä yhteydessä niiden käyttö on kuitenkin suhteellisen onnistunutta silloin, kun printti ei ole pääosassa. Leopardiprintistä huolimatta suurin osa malliston vaatteista on käytettävissä myös oikeassa elämässä. Aina näin ei ole.

neighborhood-carhartt-fall-2014-capsule-collection-lookbook-6-560x840

neighborhood-carhartt-fall-2014-capsule-collection-lookbook-5-560x840

Yhteistyöllä voittoon

Yhteistyömallistojen osalta mielenkiintoinen kysymys on aina, mitä sen osapuolet siitä saavat. Tässä tapauksessa selvästi tunnetumpi osapuoli, eli Carhartt on tehnyt viime aikoina vahvaa paluuta varteenotettavaksi vaatemerkiksi. Tätä on osaltaan tukenut workwear-liike ja 90-luvun paluu, mutta kaikkea ei voi laittaa vain ajan hengen syyksi. Carharttin mallistot ovat sisältäneet monissa eri tyyleissä käyttökelpoisia vaatteita ja merkin hintataso on maltillinen.

Toimivien perusvaatteiden valmistamisen ohella Carhartt on julkaissut säännöllisesti yhteistyön tuloksena syntyneitä tuotteita. Merkki onkin valinnut yhteistyökumppaninsa onnistuneesti. Neighborhood ei ole poikkeus. Japanilaisen katumuodin kulttinimi nostaa merkin profiilia erityisesti liian syvällä pelissä olevien silmissä. Neighborhoodin osalta kollaboraatio Carharttin kanssa on hyvä tilaisuus tehdä merkkiä tunnetummaksi, joten saavutettavia hyötyjä ei voi senkään osalta väheksyä. Kyseessä on siten selkeä win win -tilanne.

Syksyn kiinnostavin kollaboraatiomallisto Neighborhood x Carhartt WIP on kaupoissa torstaina 4.9.. Suomessa mallistoa myy yksinoikeudella Beamhill Helsingissä.

neighborhood-carhartt-fall-2014-capsule-collection-lookbook-4-560x840

neighborhood-carhartt-fall-2014-capsule-collection-lookbook-3-560x840

neighborhood-carhartt-fall-2014-capsule-collection-lookbook-2-560x840

neighborhood-carhartt-fall-2014-capsule-collection-lookbook-1-560x840


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi