Kevään trendit 2015 @ Cuponation

Pari viikkoa sitten sain Cuponation-sivustolta pyynnön, josko minulla olisi kiinnostusta listata tulevan kevään miesten muodin trendejä. CupoNation on siis verkkosivusto, joka kuvailee itseään ”Suomen ykköspaikaksi säästää netissä”. Sivusto on keskittynyt jakamaan verkkokauppoihin suuntautuvia tarjouksia sekä alennuskoodeja. Mukana on yli 650 nettikauppaa, joiden valikoima kattaa varsin laajan kirjon aina lentomatkoista lisäravinteiden kautta vaatteisiin ja kenkiin. Ja mikäs siinä, sillä kukapa ei haluaisi saada tehtyä hankintojaan muutaman euron halvemmalla siihen mahdollisuuden tullessa.

Klassikot – kevät 2015

”Olennaisten hankintojen” listaus kuuluu lähes joka sesongin vakiokalustoon, niin myös tyyleissä. Cuponationin pyyntö oli listata tulevan kevään trendejä, tarkemmin sanoen  viisi sellaista tuotetta, jotka tänä keväänä ehdottomasti itse ostaisin. Kuten väliotsikko ja kuvat alempana kertovat, en kuitenkaan pystynyt tänä(kään) keväänä nostamaan esiin maata mullistavia trendejä. Sen sijaan omalle ostoslistalle päätyivät klassikot, joista osa toki on lähiaikoina saanut keskimääräistä enemmän huomiota niin foorumeilla, blogeissa kuin kaduillakin. Päädyin myös kokoamaan listan siten, että yksittäisten vaatekappaleiden ohella rakensin viidestä hankinnasta kokonaisuuden, joka toimisi sellaisenaan – kuin myös helposti muuten yhdisteltävinä yksittäisinä palasina.

En siis tiedä, osasinko listata trendejä sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta toisaalta olen varma, ettei omaan listaukseen poimituilla valinnoilla kovin kaukana aallonharjalta ole. Yksinkertaisuus ja laatu on aina tyylikästä. Ja muodissa.

Alla lyhyesti listalle päätyneet valinnat. Valinnat ja perustelut kokonaisuudessaan voit käydä lukemassa täältä: Kevät-trendit 2015

 

Aspesi Limone rainmac

Aspesin Limone rainmac on teknisen materiaalinsa vuoksi lisäksi äärimmäisen onnistunut valinta Suomen kevätkeleihin. Lisäksi takki on erittäin kevyt ja helppo tarvittaessa pakata pieneen tilaan, joten se menee helposti myös laukkuun heikompien säiden varalle.

 

kevään trendit 2015 - sininen irtotakki

Vuodenajalla ei oikeastaan ole väliä. Tummansiniselle irtotakille löytyy paikka sesongista riippumatta ja siksi se tänäkin keväänä ansaitsee paikkansa listalla.

 

Tiger of Sweden pistolero - farkut

Pestyt, kulutetut denimit jakaa varmasti mielipiteitä, mutta niiden ympärille on helppo rakentaa useampikin toimiva kevätkombo. Kunhan istuvuus on kunnossa.

 

common projects - sneakers achilles

Tennareista – kuten kauluspaidoista – puhuttaessa kannattaa muistaa, että yksi väri on ylitse muiden ja se on valkoinen. Omalla listalla tänä keväänä Common Projectsin Achillesit.

 

mismo weekender bag

Kevät ja kesä on täynnä reissuja – niin lyhyitä kuin hieman pidempiä. Koska hyviä tyylejä ei ole syytä unohtaa matkustaessakaan, laadukas ja siisti holdall-laukku on löytyä kaapista.

 


3 vastausta artikkeliin “Kevään trendit 2015 @ Cuponation”

 1. Esa sanoo:

  Heh, täähän menee hyvin synkassa, Limone-rotsi, Achillesit ja Mismon veska hommattu, farkut ostan jatkossakin raakana (toki kevättä varten yhdet hyvin rikotut A.P.C.:n Petit Standardit kaapissa).

  • Atte R sanoo:

   Great minds think alike, kesää kohti siis! Mutta kuten todettua, näiden juttujen kanssa ei voi oikein mennä pieleen, piti niitä sitten trendeinä tai ei… Ja se on tiedossa, että denimien suhteen rajanveto on monilla hyvinkin tiukkaa. Itse en vielä raakadenimin maailmaan ole uskaltautunut siirtymään, ehkä jossain vaiheessa.

 2. Esa sanoo:

  No niinpä, en aluksi edes huomannut tuota otsikon ”trendit” -sanaa. Ajattelin vain, että olit listannut kevään kestosuosikkeja :) Jo lyhyen käytön jälkeen toi Limone on päätymässä varmasti keväällä päivittäiseen käyttöön. Kesällä se oleilee varmaankin suurimman osan ajasta suojapussissa laukun pohjalla, mutta on mahtavaa, että on tuommoinen sateenpitävä pidempi rotsi aina mukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi