Liian syvällä pelissä?

Varmaankin kaikki pidempään tyylijuttuja harrastavat ovat tietoisia siitä, että tämä ”harrastus” ei ole täysin terveellä pohjalla. Useimmilla panokset kovenevat jatkuvasti ja harrastus muuttuu sitä mukaa epäterveellisemmäksi. Itselläni käsitys tästä on vahvistunut entisestään, enkä liene ainoa.

Yleisesti tunnustettu fakta on, että eihän koko touhussa ole periaatteessa mitään järkeä. Siltikin sitä tulee ostettua kaikenlaista älytöntä tavaraa, kuten itse jokin aika sitten hankkimani kuudennet käytännössä samanlaiset tennarit. Kaikesta huolimatta hankinnat voi yleensä perustella muille tai ainakin itselleen jollakin oikealla käyttötarpeella.

Välillä tulee kuitenkin hetkiä, jolloin raja terveen ja sairaan harrastamisen välillä ylittyy selvästi. Hyvästä esimerkistä käy foorumin puolella tehty kimppatilaus japanilaisista miesten tyylilehdistä. Lehtien tilaamisessa toiselta puolelta maailmaa ei ole sinänsä mitään ihmeellistä, mutta tuskin moni – tai edes kukaan – kimppaan osallistuneista ymmärtää japania. Kuvien katsomiseksi jää.

Omalla kohdallani viimeisin ylitys tapahtai hiljattain, kun hommasin leopardikuvioidun pyyhkeen japanilaiselta Neighborhoodilta. Kyseessä on noin 30 senttiä leveä ja alle metrin pituinen leopardikuvioitu pyyhe. Hinta oli sentään aika edullinen, olihan se sentään Japanissa valmistettu. Kuitenkaan pienen koon vuoksi sillä ei ole mitään varsinaista käyttötarkoitusta. Tai on sillä oikeastaan se, että pyyhe on coolin japanilaisen merkin ja se ”näyttää siistiltä”.

Edellä mainittu on ollut yksi niistä hetkistä, jolloin sitä on tajunnut olevansa liian syvällä pelissä. Onko lukijoilla ollut vastaavia hetkiä?

Neighborhood-pyyhe saatavilla Tres Bieniltä. Kimppatilauksista infoa löytää foorumilta.

nbhd-leo-towel01


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi