4 x Lean Garments

Kauluspaitoja kuten Raimo sanoi – niitä tarjoaa yhdellä parhaista hinta-laatusuhteista Lean Garments. Merkin taustoista ja tuotteiden laadusta on kirjoitettu täällä jo aikaisemmin syväluotaavan haastattelun ja testin muodossa. Tällä kertaa luvassa on jotain muuta.

Tähän alkuun on todettava, ettei kenellekään jää epäselväksi, kyseessä on kaupallinen yhteistyö. Kaupallisuus on vallannut myös Tyylit-blogin ja pakotamme lukijoille vastedes(kin) kaikkea mahdollista rahaa vastaan. Tarjouksia voi laittaa ylläpidon sähköpostiosoitteeseen yllapito@tyylit.fi.

Sitten itse asiaan. Erinäisten sattumusten kautta sain testiin neljä Lean Garmentsin paitaa: popoverin, denimin, valkoisen ja navyn popliinin. Ajattelin, että olisi hauska kuvata paitoja menossa ja hieman erilaisissa yhdistelmissä. Kuvitus on röyhkeästi varastettu instagram-tilini puolelta (@jyysopeltonen).

Popover flanelli

Ensimmäisenä testissä oli kesäinen flanelli-popover. Paita on mukavan kevyttä villakangasta, jota en oikeastaan osaisi tunnistaa flanelliksi. Paidan istuvuus on vartalosta rennon väljä, mutta pienenä kritiikkinä se tuntuu itselleni (190cm) helmasta hieman liian lyhyeltä. Plussana on sen sijaan mainittava kerrankin riittävä hihojen pituus.

Tumma denim

Denim-paidat ovat suosikkejani. Suorastaan rakastan Acne Studiosin Isherwood-paitaani. Tähän nähden olikin mielenkiintoista testata LG:n versiota farkkupaidasta. Kyseessä on selvästi Acnen paitaa perinteisempi tai niin sanotusti ivy-uskollisempi toteutus samasta teemasta. Kunnon rollilla varustettu kaulus olikin mukavaa vaihtelua.

Paita: Lean Garments, T-paita: Asket, Farkut: Acne Studios

Paita: Lean Garments, T-paita: Asket, Farkut: Acne Studios

Valkoinen popliini

Popliini on paitakankaana jäänyt suotta paitsiolle pukeutumisessani. Se on ehkä rasittavampi silittää, mutta vastapainona on mukava ilmavuus. LG:n paita ei muodostanut poikkeusta sääntöön. Kangas on kevyttä ja kohtalaisen helposti ryppyyntyvää – toisin sanoen kesäkangas parhaasta päästä. En näkisi paitaa pelkästään kesäkäytössä, sillä oxfordia siistimpänä vaihtoehtona paita tulee varmasti löytämään paikkansa käytössäni ympäri vuoden.

Navy popliini

Tummansinisestä popliinista ei nyt voi sanoa oikeastaan mitään uutta valkoiseen verrattuna. Tietysti tummana paita on hieman hankalampi yhdistellä muihin vaatteisiin. Kontrastiksi puin paidan kanssa Leviksen kesäisen vaaleat 501CT ja mitäpä muuta kuin tennarit.

Takki: Aspesi, Paita: Lean Garments, Farkut: Levi´s 501CT, Lenkkarit: Reebok

Takki: Aspesi, Paita: Lean Garments, Farkut: Levi´s 501CT, Lenkkarit: Reebok

Korruptioyhteistyö


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi