Kylmät näpit

Olen kylmälle (oikeastaan kaikenlaiselle) säälle herkkä. Erityisesti tämä korostuu kylminä jalkoina ja näppeinä. Jalkojen lämpimänä pitämiseen on monta tyylikästä ratkaisua, kuten hyvät bootsit, mutta sormien osalta tavalliset hanskat eivät tunnu riittävän. Tällöin täytyy siirtyä kovempaan kamaan – kintaisiin.

Onneksi muutkin kärsivät samasta ongelmasta, sillä kunnolla vuorattuja ja hyvännäköisiä kintaita on alkanut näkyä skandimerkkien valikoimissa. Perinteisistä valmistajista Hestra on aina hyvä valinta, samoin suomalainen Paccas. Oma suosikkini on kuitenkin tanskalaisen streetwear ihmeen WoodWoodin kintaat, jotka ovat varsin pätevä esitys. Tummansininen mokka toimii monissa eri tyyleissä, eikä lampaankarvavuorilla pitäisi tulla kylmä.

Joskus toisen epäonni voi olla kylmistä käsistä kärsivän onni. Toimintansa lopettavan Allfound -liikkeen kaikista normaalihintaisista kamoista saa koodilla GONE40 neljänkymmenen prosentin alennuksen, joten nyt on loistava tilaisuus hankkia varmasti lämpimät lapaset talveksi hyvään hintaan.

WoodWood kintaat @Allfound

7505_9db5fb07b6-full

WoodWood Leather Mitten

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi