Keskustelussa foorumilla – viikko 16

Long wing derbyt

”Keskustelussa foorumilla” on blogin osio, jossa tarkoituksena on säännöllisesti nostaa esiin foorumilla käytäviä keskusteluja myös niille lukijoille, jotka eivät foorumia aktiivisesti (vielä) seuraa.

Foorumin lukeminenhan ei edellytä edes rekisteröitymistä, mutta mikäli haluaa osallistua keskusteluun, on syytä alkaa hahmotella sopivaa nimimerkkiä.

Rahaa palaa eli mitä ostit tänään-ketju

Mikäpä sen parempaa kuin päästä kertomaan omista uusista hankinnoistaan tai toisaalta nähdä, mitä kaverit ovat hankkineet. Osallistu keskusteluun täällä ja kerro mitä mieltä olet muun muassa alla olevasta mielipiteet jakavasta Parabootin Michael-parista.

3550-3

Kontrastina ketjussa hehkutettavalle kulutusjuhlalle tarjoaa ”Ei-poistoja 2014”-klubi, jonka voittajaksi selviytyy hän, joka pystyy pisimpään pidättäytymään hankinnoistaan. Moni on jo sortunut, mutta ratkeaako voitto ennen juhannusta – vastaus siihen selviää täältä.

MTOP – eli mitä tänään on päälläsi ketju

Kevään tulo on suorastaan herättänyt MTOP -ketjun eloon pitkän talvihorroksen jälkeen. Viime aikoina keskustelua on herättänyt muun muassa lippiksen käyttö kaupungissa ja tuplamunkkien käyttö kasuaaleissa asuissa.

Photo 17.4.2014 8.31.06

 

20fdz74

Osallistu keskusteluun täällä.

Yleinen vinkki- ja linkkilanka

Parhaat ja ajankohtaisimmat alennusvinkit löytää foorumin vinkkilangasta. Tarjolla on aina ajankohtaista tietoa käynnissä olevista alennuskampnjoista ja ebay-löydöistä. Varoituksena on syytä mainita, että ketjun seuraaminen saattaa aiheuttaa akuuttia ostotarvetta.

Tarkista parhaat vinkit  täältä ja varaudu konkurssiin…

$_12

RAP-lanka

Ketjusta löytää niin uusimmat suomalaiset kuin etelän kodeiinin huuruiset autotune-räpit. Suosittelemme aivan kaikille.

Tsekkaa keskustelu täällä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi