Keskustelussa foorumilla – viikko 11

tyylit.fi - keskustelussa foorumilla

”Keskustelussa foorumilla” on blogin uusi osio, jossa tarkoituksena on säännöllisesti nostaa esiin foorumilla käytäviä keskusteluja myös niille lukijoille, jotka eivät foorumia aktiivisesti (vielä) seuraa.

Foorumin lukeminenhan ei edellytä edes rekisteröitymistä, mutta mikäli haluaa osallistua keskusteluun, on syytä alkaa hahmotella sopivaa nimimerkkiä.

MTOP

MTOP- eli ”mitä tänään on päälläsi”-ketju on jokaisen netistä löytyvän tyylifoorumin kantavia ja seuratuimpia elementtejä. Ketjun tarkoituksena on postata kuvia omista ”päivän asu”-kokonaisuuksista. Aloitteleville (kuten toki myös jo pidemmälle ehtineille) harrastajille ketju on loistava mahdollisuus saada palautetta omista valinnoista. Toisaalta toisten asuista voi helposti löytää inspiraatiota omaan pukeutumiseen.

Viime aikoina ketjussa on keskusteltu mm. siitä, onko rennompiin housuihin syytä laittaa prässit eli laskokset sekä siitä, millä tavalla musta toimii yhdessä eri värien kanssa.

Vaikka instagram on osittain lähiaikoina syönyt ketjun suosiota, kevät ja valoisan ajan lisääntyminen näyttäisivät herättelevän aktiivisempaan menoon myös foorumilla. Instagramin puolelta seurantaan kannattaa laittaa hashtagit #tyylit sekä #tyylitfi.

Keskusteluun täältä.

foorumi1

Kanadalaisen Vibergin bootsit ja musta ovat vahvasti esillä myös mtop-ketjussa.

Rillit ja plehat

Viikonlopuksi on luvattu lunta ja räntää, mutta viikko on joka tapauksessa osoittanut, että kevät on täällä. Aurinko paistaa ja lämpömittari kohonnut satunnaisesti ainakin etelässä jopa 10 asteen paremmalle puolelle. Tämä tarkoittaa, että on aika kaivaa aurinkolasit kaapin perukoilta tai vaihtoehtoisesti miettiä uusien plehojen hankintaa. Löytyykö oma suosikki vanhojen klassikovalmistajien kuten Ray-Ban sekä Persol joukosta vai onko katse suunnattu Garrett Leightin / Moscotin tyylisten, suurelle yleisölle ehkä hieman vieraampien toimijoiden suuntaan?

Keskusteluun täältä.

foorumi2

Moscot Miltzen – saatavilla mm. End Clothingin verkkokaupasta.

 

Nahkatakkilanka

Nahkatakit herättävät tunteita; toisille ne tuovat mieleen Matrixin, toisille ensimmäinen mielikuva taas on toisen maailmansodan lentäjärotsit. Fakta – kuten eräs toimituksemme jäsenistä on sen todennut – on kuitenkin se, että ”jokaisella itseään kunnioittavalla miehellä tulee olla nahkatakki”. Ketjussa käsitellään myös ajankohtaiset poiminnat, kuten viime viikolla puolustusvoimien uuden komentajan nahkatakkityylit.

Keskusteluun täältä.

foorumi4

New Yorkilaisen Ovadia&Sonsin vihreästä mokasta valmistettu tulkinta moottoripyörä-takista on varmasti yksi tämän kevään siisteimpiä markkinoille tulleita malleja.

 

Koti

Kuten ketjun aloittaja on todennut, ”Oikea #menswear-lähettiläs elää tietenkin kosmopoliitin elämää ja asuu toinen jalka hotellissa ja toinen jalka Tukholman saaristossa olevassa japanilaiskylpylässä. Menswear-lähettilään kotoa löytyy pelkkä minimalistinen futon, valkoiset seinät, yksi jakkara, pino lehtiä ja itse metalliputkesta käsin väännetty vaaterekki.” Koska tyyli ei rajoitu pelkästään vaatteisiin, koti-keskustelusta löytyy vinkkejä huonekalujen hankintaan, inspiraatiokuvia sisustukseen sekä linkkejä kokeilemisen arvoisiin nettikauppoihin.

Tällä viikolla keskustelussa mm. itämaiset matot. Mukaan pääset täältä.

foorumi3

Hillityt värit, aikaa kestävät elementit ja simppeli design tuntuvat olevan yleisesti foorumin jäsenten suosiossa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi