Keskustelussa foorumilla – lokakuu

”Keskustelussa foorumilla” on – kesän aikana osittain unohdettu – osio, jossa tarkoituksena on nostaa esiin foorumilla käytäviä keskusteluja myös niille lukijoille, jotka eivät foorumia aktiivisesti (vielä) seuraa. Foorumin lukeminenhan ei edellytä edes rekisteröitymistä, mutta mikäli haluaa osallistua keskusteluun, on syytä alkaa hahmotella sopivaa nimimerkkiä.

#Menswear-trendit – vaihtuuko italomeininki ”skandinaaviseen minimalismiin”?

Aivan viime aikoina sekä ”rahaa palaa eli mitä ostit tänään”- sekä ”satunnainen vaatekeskustelu”-ketjuissa on pompannut esiin ”skandinaavisen minimalismin” nousu trendinä myös #menswear-piireissä, jossa aiemmin on vannottu sprezzaturan, pitti uomon ja italomeininkien nimeen. Tyylit-foorumilla yksinkertaisempi ja kasuaalimpi meno on ollut keskiössä jo perustamisesta lähtien, mutta suosittuja blogeja lukiessa voi päätyä johtopäätökseen, jonka mukaan suuntaus on yleismaailmallinen. Trendien vaihtuminen on luonnollista, eikä #menswear luonnollisesti ole siltä suojassa. Groupthink on myös vahvaa myös foorumilla, joten onko tässä seuraava suunta vai mennäänkö jonnekin syvemmälle…

Kuva käyttäjältä JKL.

Tennarit syksyyn?

Perus-adidakset, premium Commonit vai super-premium New Balancet? Katujalkineet-ketjussa on viime aikoina nähty lähes 400 euron hintaisia New Balancen ja Horweenin kollaboraatiomalleja, luksusvalmistajia Berlutin ”dress-trainer”-henkisiä luomuksia mutta myös foorumilla jatkuvassa suosiossa olevan Common Projectsin tämän syksyn malleja. Jotkut ovat huudelleet myös klassikkojen, kuten Adidaksen Trimm Trabbien uusintaversioiden perään. Syksyssä ja talvessakin oikeille tennareille näyttäisi olevan paikkansa.

2chkk0n

Kuva: Juuso P.

Vinkit ja linkit hankintoihin?

Näyttää siltä, että välikauden alennusmyynnit ovat parhaillaan käynnissä. Lisäksi erinäisiä alekoodeja näyttää olevan tarjolla eri verkkokauppoihin koko ajan. Stockmann ei siis ole -20%-kampanjoidensa kanssa yksin. Parhaat vinkit nettikauppojen tarjonnasta, alekoodit sekä tsekkaamisen arvoiset ebay-poiminnat löytyy yleinen vinkki- ja linkkilankasta.

Jos kuitenkin tuntuu siltä, että vinkeistä ja linkeistä huolimatta juuri sitä etsinnässä olevaa rotsia tai tennariparia ei löydy, niin Etkö löydä mitä haluat? – ketju auttanee asiassa. Luultavasti vaihtoehtoja alkaa tippua ennemmin tai myöhemmin…

Ostetaan ja myydään?

Välillä hankinnat ei vaan osu kohdalleen. Tai maku muuttuu ja vanhoista tavaroista – jotka kuitenkin ovat käyttökelpoisia – on päästävä eroon. Ostetaan ja myydään-osiossa tämä on mahdollista, otsikon mukaisesti myös ostoilmoitusten jättämäminen palstalle on mahdollista. Ilmoitusten lukeminen ei vaadi rekisteröitymistä foorumille, mutta jos jotain haluaa myydä, niin tunnus on tarpeen. Ja kaupankäyntiä se joka tapauksessa helpottaa..

3qY2Jcl

Italialaisen Bogliolin irtotakki myyntipalstalta. Kuva käyttäjältä juha.

CRBnDBz

Kesäistä irtotakkia seuraaville kausille? Kuva käyttäjältä juha.

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi