Kesän alennusmyynnit

Alesesonki on alkamassa, joten ikään kuin kertauksen vuoksi listaamme huomioarvoiset nettikaupat ja niiden alennusmyyntien tyypilliset alkamisajankohdat.

Tarjontaa eri nettikauppojen osalta on loputtomasti. Tästä syystä kirjoituksessa on pyritty koostamaan vain oman alansa olennaiset verkkokaupat. Italo-outletit on rajattu kirjoituksen ulkopuolelle, sillä näissä tuppaa olemaan ikuiset alet. Listaus on myös käytännön syistä rajattu rennompaan pukeutumiseen. Irtotakkeja ja pukuja nettikaupoista tilanneet tietävät, että kivijalka ja asiantunteva palvelu on tie voittoon näiden kanssa.

Seuraavassa on listaus hyviksi todetuista verkkokaupoista ja lyhyt kuvaus niiden tarjonnasta ja osan kohdalla myös arvio alen alkamisajankohdasta aiempien vuosien perusteella.

Mr Porter

Mr Porterilla lienee netin laajin valikoima vaatteita katutyyleistä italomensweariin designer-labeleita unohtamatta. Aleprosentit ovat olleet perinteisesti varsin korkeat heti alusta lähtien. Sen sijaan lähtöhinnat ovat mitä ovat. Porterin kesäalella on ollut tapana alkaa juhannuksen tienoilla. Pro tip: aleen menevät tuotteet näkee jenkkisaitin puolelta, jossa ale on ollut käynnissä jo jonkin aikaa.

Caliroots

Calirootsilta löytää todella laajan valikoiman lenkkareita ja streetwearia. Erityisesti liikkeen premium-puoli C-Store on tsekkaamisen arvoinen. Calin ale on jo alkanut, joten nyt on mahdollisuus tehdä löytöjä halvalla.

Très Bien Shop

Tres Bienin ale vaikuttaisi ennakkoalekoodien voimassaoloajoista päätellen alkavan tänä vuonna hieman perinteistä heinäkuun alkua aikaisemmin. Näin ollen heti juhannuksen jälkeen on hyvä tilaisuus poistaa designer-muotia ja hieman spessumpia tennareita.

Oi Polloi

Manchesterin kovimman vaateliikkeen ale on jo käynnissä, mutta prosentit ovat tässä vaiheessa aika pienet.

End Clothing

Endin valikoima on Mr Porterin ohella omaa luokkaansa. Laajasta valikoimasta johtuen Endillä ei ole niin selkeää omaa juttua kuin tiukemmin tietylle kohderyhmälle keskittyneissä kaupoissa. End Clothing on todella hyvä yleiskauppa kasuaaliin menoon. Endiltä voi hankkia tennareita ja keskinkertaista muotia skandiminimalisteille, kun taas metsuriseksuaalit löytävät samalta sivustolta workbootsit ja parranhoitotuotteet. Ale on startannut.

Nitty Gritty

Nitty Gritty tarjoaa erinomaisella maulla kuratoitun sekoituksen modernia muotia, skeittimerkkejä ja perinnevalmistajien tuotteita. Erona muihin tässä listauksessa mainittuihin kaupan valikoima kattaa myös naisten vaatteet. Nitty Grittyn alella on ollut tapana alkaa jo  ennen juhannusta ja parhaat palat viedään nopeasti päältä.

The Bureau

Belfastin ylpeys The Bureau myy lähinnä workwear ja heritage-merkkejä. Liikkeellä on ehkä paras tarjolla oleva valikoima Engineered Garmentsia Euroopassa, joten Daikin fanien ei kannata missata Bureaun alea.

Trunk Clothiers

Brittiläinen Trunk Clothiers on kauppa oman elämänsä Tyler Brûléille. Onkin luonnollista, että kaupan valikoimaan kuuluvia kamoja voi bongata Monoclen tyylisivuilta säännöllisesti. Ale alkanee perinteiseen tapaan juhannuksen paikkeilla.

Frans Boone

Frans Boone on pitkän linjan hollantilainen putiikki, jossa on erittäin laaja valikoima #menswearia aikuiseen makuun. Kannattaa kiinnittää huomiota Ralph Laurenin harvemmin saatavilla olevaan RRL -mallistoon. Myös kaupalle eri merkkien valmistavat ekskluusivituotteet on syytä huomioida. Frans Boone on Tres Bienin tapaan aloittanut alennusmyyntinsä hieman myöhäisemmässä vaihessa.

PS. Tästä listauksesta huolimatta ei kannata missään tapauksessa unohtaa kotimaisia, kuten Vaatturiliike Saumaa tai My O My:ta. #supportyourlocal


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi