KARHU The MAN Miestenmessut – Mitä ihmettä?

Nimenomaisesti miehille suunnattujen tapahtumien joukko on ollut vähäinen. Tyylit-ilta oli eräs tällainen, vaikka sitä eksplisiittisesti oltu suunnattu pelkästään miehille. Kuitenkin osallistujajoukko oli lähinnä miespuolisia tyyli-intoilijoita ja autisteja, kuten ylläpitokin. Nyt kaupungissa tapahtuu, sillä aivan uusi konsepti esittäytyy.

Hämmennystä ja kiinnostusta

Törmäsin sosiaalisessa mediassa aluksi todella hämmentävältä vaikuttavaan tapahtumaan nimeltä KARHU The MAN Miestenmessut. Alun hämmennys vaihtui nopeasti kiinnostukseksi tapahtumaa kohtaan, sillä näin kirjavalla ohjelmalla järjestetyä tapahtumaa en ole aikaisemmin kohdannut. Tämän vuoksi olin yhteydessä tapahtumaa järjestävään Bretellen Tuaan ja ei aikakaan, kun Tyylit-ylläpito oli kutsuttu paikalle ihmettelemään menoa.

Kysymyksessä on siis tapahtuma, jossa on erilaista miehiä oletettavasti kiinnostavaa ohjelmaa ja puhujia. Messut on jaettu kuuteen eri aihealueeseen: Wall Street (sijoittaminen), Fashion Av. (muoti), Food court, Red District (anniskelualue), Man cave ja Central Park. Mukana menossa ovat muun muassa Ducati, Harley Davidson, KARHU, Bretelle/ETON, Vuoden kalastusopas, lentosimulaattori, Kellokonttori, Mroom, Suutari Paljakka ja jenkkifudisseinä (!!!).

Saatatte kysyä, että mitä luen Tyylit-blogista juuri nyt. Ei syytä huoleen, koska mietin täysin samaa luettuani tapahtuman kuvauksen. Messuilla on erilaisia luentoja käsittäen teemoja, kuten tekoäly, sijoittaminen ja Eturauhassyöpä. Ruger Hauerin biisin mukaisesti mielessä on kaksi asiaa, joista toinen eturauhassyöpä. Luentoja on pitämässä esimerkiksi entisiä Diili kilpailoita, kuten Jethro Rostedt ja Olli Rikala.

Jo yksin luentojen takia paikalle on mentävä! Suosittelen vilpittömästi tätä lukijoillekin. Joskus on hyvä astua omasta kuplasta ja puhelimen ääreltä ulos ja kohdata maailma. En tee tätä usein, joten jotain todella spesiaalia on kohdalla. Tapahtumasta pyritään kasaamaan jonkinlainen raportti. Ei tosin kannata odottaa liikoja, kuten tämän sivuston kohdalla on usein järkevintä.

Tiedote tapahtumasta:

KARHU The MAN Miestenmessut lauantaina 17.3. klo. 10-17, Tapahtumatila Ruohis, Ruoholahden ostoskeskus.

Pääsylippujen tuotosta lahjoitetaan 10% PROPO Suomen Eturauhassyöpäyhdistys Ry:n hyväksi.

Lisätietoa messuista https://www.facebook.com/The-MAN-Miestenmessut-1566340616950677/

KARHU The MAN Miestenmessulippu 25€ sisältää 33 opettavaa osastoa, 12 luentoa, 39 € arvoisen www.bretelle.fisilkkitaskuliinan, 3 tuntia Europark pysäköintiä, juomatarjoilua, 500 ensimmäiselle 40 €:n arvoisen lahjakortin Drive now palveluun.

Liput: http://bit.ly/2GIO5As
Messuille ovat kaikki aikuiset tervetulleita.

TallennaTallennaSeuraavaksi