Isaia kevät- ja kesä 2015 @ Pitti Uomo 86

Ensi kevään ja kesän tarjonnan läpikäyminen sekä Pitti Uomo-vierailut jatkuvat tällä viikolla hieman eri merkeissä kuin aiemmin. Vuorossa on italialainen #menswear-suosikki Isaia.

Isaia kevät ja kesä 2015- Coral bandana collection

Ensi kevään ja kesän mallistoon Isaia on hakenut inspiraationsa kauniilta ja Unescon maailmanperintökohteeksikin luokitellulta Amalfin rannikolta. Vaikka mallisto ei omissa silmissäni värimaailman osalta pääse aivan samalle tasolle Isaian parin viimeisimmän sesongin kanssa, on kokonaisuus taattua Isaiaa. Erityisesti Firenzessä esillä olleet kappaleet sisältävät paljon värejä ja voimakkaita kuvioita. Mallistoa dominoivat sininen, pinkki, keltainen ja harmaa, joita komppaavat turkoosin ja vihreän eri sävyt. Tämän lisäksi erityisesti kasuaalimmissa vapaa-ajan vaatteissa toistuvat erilaiset denim-kankaat ja indigo-värjäys, jotka ovat ehdottomasti malliston parasta antia. Isoruutuiset ja raidalliset paidat on yhdistetty voimakkaasti kuvioituihin takkeihin ja solmioihin. Hillittyä tyyliä edustavat ”enintään 3 kuviota yhdessä asussa” -säännöt on jätetty muiden noudatettavaksi.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että vaikka pinkit shortsit yhdistettynä vihreänsävyiseen kenttätakkiin ei ihan jokaiselle (jos kenellekään) sovi, niin yksittäin ja oikein yhdisteltynä nämäkin voi saada toimimaan. Messukokonaisuudet on sitten erikseen. Lisäksi se mikä ei kuvissa aina näy, on tuotteiden laatu – tämän havaitsee siinä vaiheessa kun vaatteita pääsee tarkastelemaan lähempää ja sovittamaan.

”My First Isaia”

Isaia esitteli messuilla myös ensi lanseerattavan ”my first Isaia”-ohjelman. Mielenkiintoisen uudistuksen tarkoituksena on saada nuoremmat ja ehkä vielä tulotasoltaan vielä hieman heikommassa asemassa olevat kundit kiinnostumaan laadukkaammin tehdyistä vaatteista ja luonnollisesti myös Isaian omista tuotteista. Jatkossa ei siis välttämättä tarvitse olla kovapalkkainen konsultti pystyäkseen siirtymään tämän napolilaisen valmistajan maailmaan.

Konseptin ideana on tarjota Isaian mittapukua tai -irtotakkia tilaavalle jopa 50% alennus ensimmäisestä tilauksesta.  Näin useammat voivat saada mahdollisuuden kokeilla Isaian mittatilaustuotteita, jotka muuten saattaisivat varsin korkeiden hintojen takia jäädä monen ulottumattomiin. Isaian tavoitteena ja toivomuksena luonnollisesti on, että tämän jälkeen kokeilija huomaa eron Isaian ja muiden valmistajien sekä mahdollisesti halvempien tuotteiden välillä.

Kokeilu tulee ensin käyttöön ainoastaan Isaian Italiassa sijaitsevissa liikkeissä, mutta toivottavasti jossain vaiheessa laajentuessaan myös muualla päästään tästä konseptista nauttimaan. Suomessa Isaian tuotteita on saatavilla Helsingissä sijaitsevasta Ferestä.

Ja lopuksi katsaus mallistoon kuvien muodossa.

IMG_6172 IMG_6173 IMG_6175 IMG_6182 IMG_6185 IMG_8992 IMG_8993 IMG_9000 IMG_9005 IMG_9008 IMG_9011 IMG_9022


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi