Isaia & Fere – Matkalle Napoliin

Jos klassisempi pukeutuminen, italotyylit ja käsityö- sekä räätäliperinne kiinnostaa, tänä keväänä näyttäisi olevan tarjolla erittäin mielenkiintoinen tilaisuus tutustua ikonisten ja kovien nimien – Isaia ja Kiton – toimintaan sekä päästä samalla nauttimaan Napolin tunnelmasta ja Amalfin kauniista maisemista.

Isaia SS15 - 5

Welcome to Naples

Helsingissä sijaitseva Fere järjestää toukokuussa pienelle ryhmälle halukkaita matkan, jonka aikana ohjelman mukaan tutustutaan mainittujen Isaian ja Kitonin toimintaan Napolissa sekä vieraillaan lisäksi myös Caprilla sijaitsevassa Isaian lippulaiva-liikkeessä. Matka ajoittuu toukokuun loppuun ja kestää torstaista sunnuntaihin. Pakko myöntää, että #menswear-editoria houkuttaa ajatus kesän aloittamisesta pitkällä viikonlopulla sprezzaturan ja pehmeän, napolaisen hartian kotiseuduilla.

Lisätietoja kannattaa käydä kysymässä suoraan Bulevardilta tai osoitteesta info@fere.fi

fere_isaia fere_isaia_2

Isaia kevät ja kesä 2015

Matkaa harkitseva voi alkuun fiilistellä Isaian tämän kevään ja kesän mallistoa, johon napolilaiset ovat hakeneet inspiraatiota nimenomaan Amalfin rannikolta. Samassa paikasssa on myös kuvattu malliston lookbook. Kuten mallistoa katsellessa voi huomata, tällä kertaa ”less is more” ja ”yksinkertainen on kaunista” ajattelu on jätetty sivuun ja kokonaisuudet ovat räikeitä ja värikkäitä jopa siinä määrin, että ne jättävät kauniit maisematkin varjoonsa. Lisää mallistosta voi käydä lukemassa aiemmin kirjoitetusta Pitti Uomo-raportista.

Isaia SS15 - 6

isaia SS15 -1 Isaia SS15 -2 Isaia SS15 -3 Isaia SS15 4

Koko lookbook löytyy Isaian sivuilta.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi