End Clothing talvi 2014

Brittiläinen End Clothing on yksi laajimman valikoiman omaavista nettikaupoista. Laajasta valikoimasta johtuen Endillä ei ole niin selkeää omaa juttua kuin tiukemmin tietylle kohderyhmälle keskittyneissä kaupoissa. End Clothing on vain todella hyvä yleiskauppa kasuaaliin menoon. Endiltä voi hankkia tennareita ja keskinkertaista muotia skandiminimalisteille, kun taas metsuriseksuaalit löytävät samalta sivustolta workbootsit ja parranhoitotuotteet.

End – Talvi 2014

Monien kauppojen tapaan myös End julkaisee säännöllisesti omia lookbookkejaan. Vastikään julkaistussa syksyn ja talven lookbookissa ollaan ulkoilutunnelmissa, ja setit ovat varsin vaellushenkiset. Tässä ei toki ole mitään vikaa. Hyvät vaellustyylit ovat aina ajankohtaiset.

Vaikka vaellus- ja heritagemeno yhdistetään usein americanaan, lookbookin fiilis on jollakin tavoin hyvin brittiläinen. Lookbook onkin kuvattu Hadrianin muurilla Englannin ja Skotlannin rajalla Northumberlandissa. Maisema on sumuinen juuri kuten mielikuvien Englannissa pitääkin. Turha kai tässä on enemmälti selitellä, vaan antaa kuvien puhua puolestaan.

End clothing syksy 2014 1

Nigel Cabournin Everest parkan kanssa ei pitäisi tulla kylmä.

End clothing syksy 2014 2

Todella asiallista kerrospukeutumista.

End clothing syksy 2014 3

Stone Island on ollut vahvassa nousussa myös futispiirien ulkopuolella. Hihamerkki saattaa kuitenkin herättää kaikenlaisten hiipparien kiinnostuksen, mikä on hyvä pitää mielessä.

End clothing syksy 2014 5

Kaapelineuleet sopivat hyvin talveen.

End clothing syksy 2014 7

Kello toki näkyvillä.

End clothing syksy 2014 8

Kuvassa näkyvät Fracapin hiking bootsit ovat hyvä vaihtoehto Diemmeille.

End clothing syksy 2014 6

Rotsi auki – kuinkas muuten.

End – ale

Myös End on jo aloittanut omat talvialennusmyyntinsä. Näin aleaikaan kannattaa tarkistaa kaupan valikoima, vaikka se olisikin jo entuudestaan tuttu. Esimerkiksi lookbookissakin esiintyvä ja normaalisti parin tuhannen punnan Nigel Cabournin parka irtoaa jo alle puolentoista tuhannen. Muutenkin alessa on todella paljon ottajaansa odottavaa hyvää kamaa tarjolla. Alevalikoimasta kannattaa erityisesti tsekata Howlin´ by Morrisonin neuleet, jotka ovat saaneet paljon kehuja #tyylit-foorumilla. Niiden kanssa kannattaa tosin olla tarkkana mittojen suhteen.

Tsekkaa alet tarkemmin täältä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi