End Clothing – kevät 2015

Nykymuotoisen miesten verkkokauppaskenen yksi suurimmista, End Clothing on säännölliseen tapaansa julkaissut kevään lookbookin. Viimekertaisten ulkoilutunnelmien jälkeen ollaan siirrytty sisätiloihin. Kaupan toisinaan jopa absurdilta laajalta tuntuvasta valikoimasta johtuen Endillä ei ole selkeää omaa juttua, ellei laajuutta katso tällaiseksi. Tämä näkyy lookbookissa, jossa on sekoitettu niin tyylejä kuin brändejä varsin vapaalla kädellä. Oikeastaan sekoitus suhteellisen satunnaiselta tuntuvia merkkejä onnistuu tiivistämään menon rennomman puoleisessa miesten pukeutumisessa vuonna 2015.  Kuten Endin motto menee, ‘Globally Sourced Menswear’ – sitähän tämä on.

Lookbook on kuvattu vanhassa uima-allas- ja kylpylämiljöössä, joka toimii kevätkamojen esittelyyn hyvin. Lookbookin stailaus on vähän hit & miss -osastoa. Tämä johtuu omalla tavallaan erikoisesta merkkivalikoimasta. Osa vaatteista tulee jokapojan perusvalmistajilta kuten Acnelta, APC:lta ja Our Legacylta. Näihin on kuitenkin yhdistetty astetta hankalampaa tuotetta esimerkiksi  Rick Owensilta ja UNDERCOVERilta, mikä on johtanut osassa settejä mielenkiintoiseen lopputulokseen.  Lisäksi lievähkö linjattomuus hommasta paistaa läpi, mutta toisaalta kaupan laaja valikoima saadaan esiteltyä. Ehken osaa katsoa boksin ulkopuolelle,  mutta itse olisin koonnut asut hieman jäsennellymmin.

Lookbookin julkistuksen lisäksi End Clothingilla on jännittävät ajat. Jo viime vuosikymmeneltä käytössä olleet kaupan nettisivut on vihdoin uudistettu. Muutosten myötä ulkoasu vastaa enemmän tätä päivää, mutta vanha saitti oli ehkä selkeämmin navigoitavissa. Ainakin minulla on tapana katsoa nettikaupoista vain itseäni kiinnostavien merkkien kamat, joten aikaisemmin sivun vasemmassa reunassa ollut merkkilista oli hyödyllinen. Joka tapauksessa uudistus tuntui keventäneen sivuja, jos ei muuten, niin ainakin leiskan osalta.

End Clothing kevät 2015

END_Spring2015_blog_1 END_Spring2015_blog_2 END_Spring2015_blog_3 END_Spring2015_blog_4 END_Spring2015_blog_8 END_Spring2015_blog_10 END_Spring2015_blog_12 END_Spring2015_blog_14 END_Spring2015_blog_15 END_Spring2015_blog_19 END_Spring2015_blog_20 END_Spring2015_blog_21 END_Spring2015_blog_23

Loput kuvista löytyy End Clothingin blogista.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi