End Clothing kesä 2015

End Clothing on kyllä jännä kauppa. Jatkuvasti päivittyvän valikoiman ohella liike julkaisee neljä kertaa vuodessa kaupan olevia tuotteita esittelevän lookbookin. Sinänsä tässä ei ole mitään ihmeellistä – sen kuin heittää kamat mallin päälle ja räpsii kuvat menemään. Kuitenkin ajatuksella stailattujen kokonaisuuksien kokoaminen ja laadukas kuvaaminen ei ole ihan helppoa. Sen olemme mekin huomanneet.

Kevään kylpylätunnelmista on siirrytty betonin pariin. Lookbook on kuvattu ensimmäisen kuulennon mukaan nimetyssä Apollo Pavilionissa.  Tämä varsin vaikuttava paikan päällä valettu betonimöhkäle tarjoaa toimivan miljöön menswear-kuvauksille.

Harmaata betonitaustaa varten esiteltävät vaatteet tulevat tälläkin kertaa pääosin tutuilta ja turvallisilta merkeiltä, kuten A.P.C.:lta, Acnelta ja Our Legacylta. Skenen henkisen tilan mukaisesti simppeleitä perusjuttuja on höystetty Alexander Wangilla ja Rick Owensilla vain muutaman merkin mainitakseni. Kenkäosastolta voi bongata muun muassa moneen muuhunkin kauppaan täksi kesäksi myyntiin tulleet Suicoken sporttisandaalit.

Endin kesän lookbook on asiallisesta kuvauspaikasta ja ylipäänsä näteistä kamoista johtuen juuri ja juuri plussan puolella. Sitä varten kasatut kokonaisuudet eivät nimittäin ole kovin mielestäni kovinkaan onnistuneita. Makuni on yleensä aika tylsä, mikä selittänee mielipiteeni, mutta onhan nämä aika mitäänsanomattomia settejä niiden osasiin nähden. Joka tapauksessa Endin kesän 2015 lookbookissa on paljon nättejä juttuja, joista monet kelpaisivat kaappiini.

End – kesä 2015

END_Summer2015_Blog1b END_Summer2015_Blog1d END_Summer2015_Blog2a1 END_Summer2015_Blog2c1 END_Summer2015_Blog3c1 END_Summer2015_Blog5b1 END_Summer2015_Blog6c END_Summer2015_Blog6cd


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi