Burgerin ystäville – Ebbets Field Flannels

Copy -tyyliset tuotenostot ovat sinänsä hieman tylsiä postauksia. Toisinaan ne ovat kuitenkin paikallaan, sillä kaikki eivät kuitenkaan käytä kaikkea ylijäävää aikaansa verkkokauppojen valikoimien selailuun. Tämän vuoksi välillä on hyvä nostaa jollakin tavalla huomionarvoisia tuotteita, kuten tällä kertaa nostettu burgeri-lippis.

Viime aikoina erilaiset hatut ovat olleet varsin kuumaa kamaa. Hattujen uudestisyntynyt suosio ei tarkoita insinööri-/Justin Timberlake-fedorojen paluuta, vaan onneksi jotan aivan muuta. Italo #menswear-piireissä erityisesti huovasta valmistetut lierihatut ovat löytäneet paljon ystäviä. Hattujen paluu näkyi viimeistään Pitti Uomossa pari vuotta sitten. Katutyylisivustoja aktiivisemmin seuraavat muistavat varmasti tuolloin näkyvyyttä saaneet Isaian Gandalf-hatut.

Toisin kuin italo-tyyleissä, katuhenkisemmissä seteissä lippikset ja pipot ovat olleet aikalailla perussettiä. Vaikka bucket hatit ovat tällä hetkellä ehkä muodikkaampia ainakin tiettyjen viiteryhmien keskuudessa, ihan tavalliset ja perinteiset lippikset ovat kuitenkin pätevä ratkaisu erityisesti syksyn sateisiin.

Tänä syksynä todella asiallisia lippiksiä on tullut esimerkiksi AMI:lta. Merkin villakankaiset versiot menisivät hyvin laadukkaampien college-housujen ja tennarien kanssa kaupunkikäytössä. Kuitenkin perinnevalmistaja Ebbets Field Flannelsilta löytyy ehkä kaikkein mielenkiintoisin vaihtoehto. Merkki on tuonut kaikille burgerin ystäville – joita tyylit-ylläpitokin on – fanilippiksen. On tavallaan vaikea sanoa, onko burgeri-kuvioitu lippis todella ankea vai todella asiallinen. Taipuisin ehkä ensimmäiseen vaihtoehtoon, mutta jokin burgerissa vetoaa. Toisaalta taas hampurilainen lippiksessä on väsynyttä ironiaa pahimmillaan. Niin tai näin, Ebbets Field Flannelsin Fan food cheese burger lippiksen saa Calirootsilta.

medium medium2 medium3


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi