Acne Studios Pansy – blogipipo 2016

Tyylit on miesten tyyliin keskittynyt sivusto. On oletettavaa, että sen lukijakunta koostuu pääasiassa miehistä. Tästä huolimatta lukijat – elleivät ole saavuttaneet MGTOW tasoa 4 – eivät ole voineet välttyä kohtaamasta viime vuoden jokaisen ajan hermolla pysyvän naisen talvirotaatioon kuulunutta Samujin niin sanottua bloggaajapipoa.

Blogiskeneä tuntemattomille voin hieman avata alkuun bloggaajaesineen käsitettä. Sen verran kuin itse luen ja seuraan blogosfääriä (käyttääkö joku vielä kyseistä sanaa vuonna 2016?), siellä tuntuu usein olevan jokin yksittäinen esine tai asia, joka löytyy kaikilta – siis aivan kaikilta. En muista mitä kaikkia niitä on ollut, mutta Acnen Canada -huivi oli tällainen jokunen vuosi sitten. Viime vuonna se oli Samujin kieltämättä edelleen varsin hyvältä näyttävä pipo. Sillä on varmaan jokin oikea nimikin, mutta se ei ole tämän kirjoituksen kannalta relevantti seikka. Joka tapauksessa käytän Samujin pipoa aasinsiltana itse aiheeseen, eli Acnen Pansy -pipoon.

Tiedän – monet ovat sitä mieltä, että Acne on tylsä ja hajuton brändi ja että sen tuotteissa hinta ja laatu eivät kohtaa. Mielestäni tämä sen perustuotteisiin kuuluva tylsyys on kuitenkin ”se” juttu. Lisäksi niissä usein oleva pieni leikkisyys on vastustamaton yhdistelmä. En ole koskaan törmännyt Acnen kohdalla ongelmiin laadun suhteen. Merkin suhteen en löydä mitään valittamisen arvoista seikkaa, jos ei sen toisinaan naurettavan korkeilta tuntuvia hintoja lasketa.

Vaikka Acne on viime vuosina nostanut itsensä keskihintaisesta merkistä ”luksusbrändiksi” ja oikeaksi muotitaloksi korottamalla hintoja vähän turhankin aggressiivisesti, pipon saa vielä lähes inhimillisellä hinnalla. Sadalla eurolla saa pienen palan yhden tällä hetkellä siisteimmän merkin fiilistä. Acnen kamoissa voinkin ajatella olevani jollakin tasolla cool. Siitäkin huolimatta, että oikeasti olen varsin ankea tapaus. Mutta voin olla ainakin ankea tapaus sesongin asiallisimmassa pipossa.

Acne Studios – Pansy


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi