Asket – neuleet sneak peek

Sanotaan, että kertaus on opintojen äiti. Muistutukseksi kerrottakoon, että ruotsalainen Asket on firma, jonka tarkoituksena on valmistuttaa ja myydä laadukkaita tuotteita kohtuuhinnoilla. Merkin tuotantomalliin kuuluukin kaikkien välikäsien ohittaminen. Tällä kertaa vuorossa on uusi aluevaltaus: neuleet.

Kuten aikaisempien tuotejulkistusten kohdalla, sain Asketin toiselta perustajalta, Augustilta mailin, jossa hän tiedusteli kiinnostustani tutustua lafkan loppukuusta julkaistaviin neuleisiin. Viestinvaihdon seurauksena minulle pitäisi olla tulossa pari neuletta testiin. Odotustani helpottamaan sain eksklusiivista behind the scenes -materiaalia, jonka päätin jakaa kanssanne.

Täytyy sanoa, että kuvien ja tietojen perusteella luvassa tulee olemaan aivan eri luokan menoa kuin aikaisempien tuotteiden osalta. Neuleita tulee olemaan kaksi: merino ja kashmir. Hinta on ensin mainitun osalta 95 euroa, kun taas kashmir tulee maksamaan 195 euroa. Vaikka hinnat saattavat — esimerkiksi budjettisuosikki Uniqloon verrattuna — tuntua kovilta, ovat ne erittäin kohtuulliset. Samoilla tehtailla kuin esimerkiksi Brunello Cucinelli ja Hermès valmistettuja neuleita ei saa mistään yhtä edullisesti. Edullisuuden lisäksi Asketilla on valttinaan laaja kokotaulukko. Neuleet eivät muodosta poikkeusta ja ne tulevat olemaan saatavilla viidessätoista eri koossa.

Vaikka Asketin imagoon kuuluu edullinen hinnoittelu, merkki on osannut panostaa myös brändiin. Tuotteet tulevat erittäin nätisti pakattuna, logo on tyylikäs ja asiakaspalvelu hoidetaan viimeisen päälle. Asket on panostanut vahvasti someen. Merkin hashtageja (#asket ja #asketdelivery) selaamalla näkee paljon tyytyväisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden — kuten minä — ottamia nättejä kuvia.

Raportoin neuleista lisää, kun olen saanut tuotteet testiin virallisen julkaisun myötä. Tätä ennen tekin voitte fiilistellä kuvia ja laittaa päivämäärän 25.10.2016 muistiin.

Kaupallinen yhteistyö


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi