Adidas Originals x SPEZIAL kevät ja kesä 2015

Adidas teki paluun ajankohtaiseksi ja on nyt kaikkialla. Viime vuoden ykköstennari oli Stan Smith, joka ei näytä olevan väistymässä mihinkään Superstarien voimakkaasta markkinoinnista huolimatta. Tilaa näyttäisikin olevan molemmille klassikkotennareille – ainakin omassa rotaatiossani tilanne on tämä. Näiden lisäksi ZX Flux ja Tubular -mallit dominoivat runneri-kenttää, puhumattakaan näyttävästi lanseeratusta Yeezy Boostista ja erinäisistä kollaboraatiomallistoista.

Kaiken runsauden pulan keskellä todellinen tietäjien valinta on Adidas x SPEZIAL. Pitkän linjan Addu-fanin Gary Aspdenin vuonna 2013 järjestämästä näyttelystä alkunsa saanut kapselimallisto on luonnollisesti saatavuudeltaan erittäin rajoitettu, minkä lisäksi käytettyjen materiaalien pitäisi olla peruskauraa korkeammalla tasolla. Ensimmäinen Spezial-kokoelma julkaistiin viime syksynä ja se myytiin loppuun lähes välittömästi. Toinen mallisto tuli myyntiin vastikään ja on jo osin loppuunmyyty. Tästä huolimatta malliston cool britannia -henkinen lookbook ansaitsee noston.

Adidas x SPEZIAL muun muassa Calirootsilta ja End Clothingilta.

adidas-spezial-gsj-4-1280x0-c-default adidas-spezial-gsj-6-1280x0-c-default adidas-spezial-gsj-11-1280x0-c-default adidas-spezial-gsj-22-1280x0-c-default adidas-spezial-gsj-31-1280x0-c-default adidas-spezial-gsj-51-1280x0-c-default adidas-spezial-gsj-71-1280x0-c-default


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi