Adidas Originals x Neighborhood – Kengät

Japanilainen Neighborhood puskee vahvasti länsimarkkinoille kollabooraatiomallistojen avulla. Nyt yhteistyökumppanina on uutta nostetta saanut Adidas Originals. Vaikka kyse on kaikkea mahdollista sisältävästä täydestä mallistosta, sen kiinnostavinta antia ovat ilman muuta lenkkarit. Addulla on monia jopa hieman unohtuneita tennarimalleja, joihin maaginen japanilainen kosketus voi tuoda jotain uutta ja toimivaa. Japanilaisilla merkeillä on kyky tehdä ensi tuntumalta ankeista jutuista todella haluttavia.

Setti koostuu viidesta eri mallista, joiden värimaailma on hyvin maanläheinen. Dress trainereita muistuttavat bootsit ovat lähinnä miss -osastoa, mutta Cityrun-runneri on kaikin puolin aika asiallinen ja hyvällä tavalla designer -henkinen. Kuitenkin mielenkiintoisin on Superstar, eli yksi pahiten markettimyynnistä kärsinyt kenkä. Kun kenkää on saanut jokaisesta Citymarketista ja Prismasta, parin hankkkiminen on todella korkean kynnyksen takana, vaikka kyseessä olisi japanilaisen merkin erikoismalli. Toisaalta markettimyynnistä johtunut ylialtistus antaa Neighboorhood-mallille sopivasti tietäjät tietää -fiilistä. Kiinnostaa.

Adidas Originals x Neighborhood tulee myyntiin 11.10.. Tällä hetkellä kokoelman mahdollisista myyntipaikoista ei kuitenkaan ole tarkempaa tietoa. Carhartt-kollaboa sai myös Suomesta, joten on mielenkiintoista nähdä, miten käy Adidaksen kanssa. Ainakin suurimmat nettikaupat, kuten Caliroots, End Clothing ja muut vastaavat ottanevat mallistoa myyntiin.

adidas-originals-neighborhood-footwear-collection-01-960x640

70-lukulainen värimaailma ja Visvimin mieleen tuovat hapsut

adidas-originals-neighborhood-footwear-collection-03-960x640

Superstar on kiistaton klassikko, mutta liiallisen saatavuuden myötä sen on menettänyt oikeastaan kaiken haluttavuuden. Kenkä, jota saa lähes jokaisesta marketista, ei ole kauhean hohdokas. Päivitys on kuitenkin varsin onnistunut. Jatkoon.

adidas-originals-neighborhood-footwear-collection-7-960x640

Tennarin ja saappaan hybridi ei ole malliston onnistuneimmasta päästä. Oikeastaan kenkä on aika hirveä. Dress trainer -henki on vahva tässä yksilössä.

adidas-originals-neighborhood-footwear-collection-6-960x640

Tämä runneri-malli henkii todella vahvasti 70-lukua.

adidas-originals-neighborhood-footwear-collection-4-960x640

Minimalistinen runneri toimii. Kyseessä on Superstarin jälkeen malliston selvästi kiinnostavin yksilö. Tästä tulee vähän rumankauniit designer-runnerit mieleen.

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi