A.W Bauer Trunk Show @ Kämp Hotel Helsinki

Jos jätetään huomiotta kehä kolmosen varrella sijaitsevissa toimistokomplekseissa vierailevat aasialaiset räätälit, tuntuu Helsinki (kuin toki myös muu Suomi) olevan sen verran kaukana pohjolassa, että tänne on turha haikailla visiittejä ulkomaisilta brändeiltä tai valmistajilta.  Tämän viikon loppupuolella tapahtuu kuitenkin poikkeus, perjantaina ja launtaina (23-24.1) järjestetään nimittän Helsingissä – tarkemmin hotelli Kämpissä – tukholmalaisen räätälitalon A.W Bauerin trunk show.

Trunk Show A.W Bauer

Käsintehtyjä pukuja Tukholmassa – mittapaitoja italiasta

A.W Bauer juhli viime vuonna jo yli 150-vuotista taivaltaan ja on yksi harvoja taloja, jossa puvut valmistetaan vielä tänä päivänä alusta loppuun käsin, vanhaa räätäliperinnettä noudattaen. Nykyisin talosta löytyy myös suomalaisedustusta, kun aiemmin Vaatturiliike Saumassa työskennellyt Jens Beck siirtyi viime syksynä A.W Bauerin oppiin. Jens onkin syy siihen, miksi Helsingissä päästään nyt Bauerin tuotoksiin tutustumaan.

Tällä kertaa esillä ei kuitenkaan lähtökohtaisesti ole puvut vaan A.W Bauerin mittatilauspaidat, jotka valmistetaan Pescarassa, Italiassa – pienessä kahdeksan hengen perheryityksessä. Alustavien tietojen mukaan Paitojen lähtöhinta on noin 180e ja riippuen kankaasta tästä päästään toki kipuamaan ylöspäin.

Tarkemmat tiedustelut ja kysymykset kannattaa lähettää suoraan Jensille osoitteeseen beck@awbauer.com

Myös #tyylit-toimitus tulee vierailemaan paikan päällä perjantaina, joten raporttia luvassa myöhemmin.

Loppuun fiilistelyn vuoksi vielä muutama kuva, jotka on poimittu A.W.Bauerin blogista. Lisäksi kiinnostuneiden kannattaa tsekata Bauerin nokkamiehen Fredrik Andersenin oma blogi Cutting Bauer.

awbauer1 awbauer2 awbauer3


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi