A.P.C. Kanye F/W ´14

A.P.C.:n ja Kanye Westin vuosi sitten ensi kertaa julkaistu yhteistyömallisto sai odotetusti jatkoa. Tällä kertaa mallisto on selvästi ensimmäistä laajempi. Kokoelma koostuu reilusta kymmenestä eri vaatteesta. Se sisältää jo ensimmäisessä mallistossa tutuiksi tulleita farkkuja ja t-paitoja, mutta menee selvästi syvemmälle neuleineen ja turkisvuorattuinen parkoineen.

Mallisto on osin jopa yllättävän yksinkertainen, eikä vaatteita ole ylikoristeltu yksityiskohdilla. Kyseessä onkin nimenomaan vähäeleisestä muotokielestään tunnettu A.P.C.. Tosin merkin perustaja Jean Touitou totesi jonkin aikaa sitten haastattelussa olevansa kyllästynyt minimalismiin, mikä on näkynyt merkin päälinjassa printtien käyttöönottona.

Touitou ja Kanye ovat tiiminsä kanssa suunnitellut militarismia henkivän malliston. Kokonaisuus sisältää edellä mainittujen vaatteiden lisäksi muun muassa army-takkeja. Värimaailma on lähinnä oliviinvihreää muilla murretuilla väreillä höystettynä. Musta loistaa poissaolollaan, mikä on odottamatonta Kanyen nahkajoggerit huomioon ottaen.

Kohokohtina uudesta mallistosta on mainittava denim-workshirt ylösalaisin käännetyllä taskulla ja väljästi laskeutuvat neuleet. Näiden lisäksi mallisto sisältää monia hyviä juttuja, eikä mene miltään osin täysin metsään. Vaatteiden hintataso on pääosin melko maltillinen (unohda turkis), vaikka eihän nämä mitään halpoja ole. Edullisin on 60 euron hintainen tavallinen valkoinen t-paita rennolla fitillä, kun turkisvuoratut parkat liikkuvat nelinumeroisissa summissa.

Jos  Kanye-fiilikset ja mallisto kiinnostavat, on syytä toimia nopeasti. Oletettavaa on, että varsinkin edullisemman pään tuotteet myydään nopeasti loppuun.

A.P.C. Kanye tulee myyntiin muun muassa Tres Bienille 17.7.2014 kello 12.00 Suomen aikaa.

001m 002m

003m 004m

005m 006m

008m 009m

010m 012m

 

Kuvat: Style.com


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi