5 x Parka talveksi

Jos eilen esitelty Aspesin Lambrettone parka ei ole oma juttu, niin alla listaus eri hintaluokan vaihtoehdoista talviparkaksi.

Norse Projects Rokkvi Neoshell

Norse Projectsin Rokkvi on tarkoitettu karuihin olosuhteisiin. Vettähylkivä päälliskangas peittää untuvavuorta. Takin ulkoasu ei kuitenkaan ole tyypillisen untuvaparkan, vaan tässä liikutaan jo lähellä techwear juttuja. Norse Projectsin Rokkvi vaikuttaisikin olevan oivallinen parka Etelä-Suomen vaihteleviin talviin.

norseparka

Norse Projects Rokkvi Neo Shell

Très Bien Winter Parka

Très Bienin syysmalliston yksi parhaista jutuista on yksinkertainen talviparka, jonka lievästi over size -leikkaus on tätä hetkeä. Muuten kyseessä on todella perustakki. Tässä ei toki ole mitään vikaa, päinvastoin.

tresbienparka

Très Bien Winter Parka

Our Legacy Blizzard Parka

Our Legacyn in season Splash -malliston Blizzard Parkaan voi piiloutua. Takki onkin tarkoituksella iso. Puuvillainen parka on pinnoitettu säätä kestäväksi ja tikkivuori mahdollistaa myös talvikäytön. Blizzard parkan hinta on (jopa epäilyttävän) halpa merkin muuhun hintatasoon nähden.

ourlegacyparka

Our Legacy Blizzard Parka

Carhartt WIP Anchorage Parka

Carharttin Work in progress -linja tarjoaa workweariin erikoistuneen valmistajan tavalliseen käyttöön tarkoitettuja versiointeja merkin vaatteista. Itseltänikin löytyvä Anchorage parka on suhteellisen edullinen ja oikeasti lämmin takki pakkaspäiville.

carharttparka

Carhartt WIP Anchorage Parka

H&M Parka

Tämän listauksen halvin, mutta ei välttämättä huono vaihtoehto löytyy H&M:n valikoimasta. Halpaketjujen kanssa ostokset ovat aina vähän arpapeliä, mutta toisinaan niistä löytää hintaansa nähden todella laadukkaita tuotteita. Tämän parkan suhteen en osaa sanoa laadusta mitään, vaan se kannattaa käydä itse toteamassa paikan päällä.

hmprod

H&M parka


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi