Puma x Aimé Leon Dore

Adidaksen ja Niken ikuisen sodan varjossa Puma on jäänyt vähäiselle huomiolle. Aivan turhaan, sillä Adidaksen perustajan veljen firmalla on paljon varsin asiallista tuotantoa. Esimerkiksi vastikään julkaistettu ja huomenna myyntiin tuleva Puma x Aimé Leon Dore on todella nätti.

Kirjoitin Aimé Leon Doresta tuossa taannoin, jolloin fiilistelin merkin NYC-cooliutta ja omalla tavallaan ihan tuoreen näköisiä, joskin tavallaan todella vahvasti tässä hetkessä kiinni olevia juttuja. Samaa voisi sanoa tästä kengästä. Stan Smithin nousun vanavedessä pelkistetyt tennarit ovat kova juttu, samoin mesh. Näistä löytyy toki molemmat.

Toivottavasti Puma saa juttunsa Adidaksen tapaan kasaan. Tästä on jo ollut viitteitä ilmassa, sillä esimerkiksi Très Bienin sisäänostajaveljeksistä toinen (Hannes ja Simon ovat sen verran saman näköisiä, että on vaikea sanoa kumpi) on bongattu merkin tennareissa. Lisäksi Puma palkkasi Rihannan kasvokseen, mikä tuo uskottavuutta ainakin tietyissä piireissä. Joka tapauksessa on hienoa, että tarjolle tulee uusia  kiinnostavia vaihtoehtoja – erityisesti tietäjille.

Puma x Aimé Leon Dore on tulossa huomenna lauantaina 6.6. myyntiin ainakin Endille ja Firmamentille.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi