Tyylit x Instagram

Kuten jo osa lukijoista tietää, Tyylit.fi ei rajoitu pelkästään blogiin ja foorumiin. Näiden lisäksi #tyylit.fi vaikuttaa vahvasti myös instassa, jossa Tyylien oman tilin ohella tyyliaiheista sisältöä löytää tagien #tyylit ja #tyylitfi alta. Tagit ovat verraittain lyhyessä ajassa keränneet suuren suosion ja #tyylit-kuvia löytyykin jo lähemmäs 1500.

Instagramin suosion kasvu on ollut havaittavissa foorumilla. MTOP-lanka, eli ”mitä tänään on päälläsi”, on kuihtunut sitä mukaan, kun asukuvat ovat siirtyneet instaan. Pääasiassa päivän setit löytääkin nykyisin instan puolelta. Tämä ei kuitenkaan ole huono kehityssuunta, vaan instagramin helppous ja välittömyys on lisännyt jengin mahdollisuuksia ja samalla madaltanut kynnystä postata kuvia omista tyyleistään.

Vaikka suurin osa #tyylit hashtagin alla sijaistsevasta sisällöstä lienee lähinnä kenkien tuijottelua, sisältö ei rajoitu pelkästään tähän. On tosin huomattava, että tässä koko touhun syvin olemus esiintyy tiivistyneimmässä muodossaan. Tagin alta löytyy kuvia kaikista tyylit-blogin aihepiirin alueista, kunhan ne jotenkin liittyvät hyviin tyyleihin. Kuten aina, myös instagramissa tärkeintä on hyvät tyylit.

Kuvia kehiin ja muistakaa #tyylit!

Tyyli

insta4

insta6

tyylit10

tyylit11

 

tyylit12

tyylit13

 

i12

tyylit14

Ihmiset ja kulttuuri

insta2

insta8

Matkustaminen

insta3

tyylit3

tyylit1

image

tyylit6

Streetstyle

tyylit8

tyylit7

insta7

Lifestyle

insta1

tyylit9

tyylit4

tyylit5

Ylläpidon jäsenten instagram-tilit ovat @dresslikea @jyysopeltonen @rusettipasta ja @urosofficial.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi