#tyylit instagramissa – huhtikuu 2015

Kuukauden insta-kooste on taas täällä. Valintaperusteina on tavalliseen tapaan ollut oikea hashtagi ja kuvan hyvät tyylit. Viime kuun aikana näimme iloksemme jälleen runsaasti #tyylit tai #tyylitfi tägättyjä kuvia. Näiden joukosta tämänkertaisen koosteen teemaksi valikoitui itsestään kengät, juomat ja tyylit.

Viime aikoina – ainakin instan puolella – kengät vaikuttavat olleen enimmäkseen kasuaalimmasta päästä. Tällä kertaa poiminnan ansaitsivat viimeistään #helsinkiparabootsociety -tägin myötä asemansa vakiinnuttaneet Parabootit. Rujonkaunis estetiikka puree, eikä olisi ihme, jos näitä alkaisi näkyä katukuvassa enemmänkin. Rennomman pään kenkiä huhtikuun koosteessa edustaa Common Projectsin Achilles, jonka designissa on poimittu idea jos toinenkin Adidaksen vähemmälle huomiolle jääneestä ja koosteeseen poimitusta Rod Laverista. Eikä siinä mitään, nättejä molemmat.

Kenkien ohella valinnat keskittyivät huhtikuun osalta erilaisten juomien ja luonnollisesti hyvien tyylien ympärille. Näillä on hyvä jatkaa kesää kohti.

Muista tägätä oma kuvasi #tyylit tai #tyylitfi.  Tyylien ylläpito @tyylitfi poimii parhaat edelleenjaettavaksi tai kuukausittaiseen koosteeseen. Ei kannata unohtaa ylläpidon jäsenten omia – sisällöltään varsin vaihtelevan tyylisiä –  insta-tilejä: @dresslikea@jyysopeltonen@rusettipasta ja @urosofficial.

Kenkiä

https://instagram.com/p/1aRF1ZjEeH/?tagged=tyylit

https://instagram.com/p/1Ky8iayuSn/?tagged=tyylitfi

Juomia

Tyylejä

https://instagram.com/p/1Gmyg2TL_C/?tagged=tyylitfi

https://instagram.com/p/175SsFQylW/?tagged=tyylit

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi