#tyylit instagramissa – Heinäkuu 2015

Heinäkuun instagram-tyylit

Vaikka heinäkuu blogin ja fooruminkin puolella oli hieman hiljaisempi, instagramissa hyvät tyylit eivät ole hiipuneet. Niinpä  onkin syytä ottaa katsaus heinäkuun parhaisiin instagram-tyyleihin.

Kuten aina aiemmin, valintaperusteina on tavalliseen tapaan ollut oikea hashtagi ja kuvan hyvät tyylit muutaman erikseen valitun teeman ympäriltä.

Heinäkuun aikana tägeillä #tyylit tai #tyylitfi postatuissa kuvissa meno jatkui kesäisenä, vaikka auringosta ei vieläkään päästy nauttimaan niin paljon kuin moni luultavasti odotti.

Muista tägätä oma kuvasi. Tyylien ylläpito @tyylitfi poimii parhaat edelleenjaettavaksi tai kuukausittaiseen koosteeseen.

Eikä kannata unohtaa ylläpidon jäsenten omia – sisällöltään varsin vaihtelevan tyylisiä –  insta-tilejä: @dresslikea@jyysopeltonen@rusettipasta ja @urosofficial.

Shoegazing

Kenkiin tuijottelu ei taukoa kesälläkään. Ja tennarit näyttivät pitävän pintansa myös heinäkuussa.

https://instagram.com/p/5LyD63wyvE/?tagged=tyylit

Kahvia ja muita kesäjuomia

Kylmä kahvi kaunistaa ja kuuluu kesään. Heinäkuun kunniamaininta menee kuitenkin @djpushinille kovaakin kovemmasta punaviini & keskijakaus-kombosta.

https://instagram.com/p/5Xleh9zL4d/?tagged=tyylitfi

https://instagram.com/p/461z13zLLx/?tagged=tyylitfi

Lyylien tyylit

Hyvät #tyylit ei luonnollisesti ole vain miesten juttu, joten hienoa, että myös kauniit naiset ovat löytäneet oikeat hastagit. Jatkakaa samaan malliin.

https://instagram.com/p/5r92b5RI96/?tagged=tyylit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi