#Tumblr-kierros – Maaliskuun poiminnat

Mokkaiset Camp mocit - #tyylit-tumblr

Sunnuntai on tyyleillä varattu viikottaiselle tumblr-kierrokselle ja satunnaisesti nostamme parhaat palat myös tänne.

Maaliskuu lähenee loppuaan, joten tässä vaiheessa on syytä luoda pikainen katsaus siihen, mitä tumblerin puolella on kuukauden aikana nähty. Tällä kertaa nostot on tehty keskittyen ainoastaan vaatepuolen tarjontaan ja inspiraatiolähteisiin. Kevät lähestyy ja näin ollen huomio on syytä kiinnittää jo pikkuhiljaa vaaleampiin värisävyihin sekä kevyempiin materiaaleihin, kuten pellavaan. Ja tietysti kuten aina, tennareihin.

viikko1

Kuten aiemmin viikolla Eastlogue-artikkelin yhteydessä todettua, Etelä-Korea on noussut vahvasti pinnalle parin viime vuoden aikana. Yksi mielenkiintoisimmista nimistä on takkien valmistukseen keskittynyt Bastong.

viikko4

Tyylikäs kevätyhdistelmä Drakes’ilta. Vaalea pellavatakki, raidallinen button down-paita sekä shantung-silkistä valmistettu solmio. Sopii niin bisnekseen kuin afterwork-tunnelmiin.

viikko5

Italialaisen Diemmen sneakerit ovat vaihtoehto minimalistista ja klassista, mutta kuitenkin hieman modernia tennaria etsivälle. Saatavissa niin mokkaisena kuin nahkaisena vaihtoehtona.

tumblr_n2ulshQ5551qdtc47o1_500

Camp-mocit ovat varteenotettava vaihtoehto rennompiin kevät- ja kesätyyleihin. Toimii niin farkkujen, chinojen kuin shortsienkin kanssa yhdistettynä.

tumblr_n234j7hmhq1qlvrxko1_500

Vihertävä, kalanruotokuviolla varustettu pellavairtotakki Cantarellilta. Rakenteettomuus ja paikkataskut tekevät takista lähtökohtaisesti hyvin rennon, mutta yhdistämällä sen esimerkiksi yksiväriseen vaaleansiniseen paitaan ja ruskeaan pellavasolmioon, toimii takki moitteetta myös toimistossa.

viikko2

Denimja chambray tulevat säilyttämään suosionsa myös tänä keväänä ja kesänä. Chambray-paidoista tulossa tarkempaa raporttia alkavalla viikolla.

Koko tämän viikon kierros täältä.

Kuvat: Bastong, Drake’s London, Opumo, No Man Walks Alone, Leffot


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi