Très Bien – syksy ja talvi 2015

Très Bien on yksi eniten pukeutumiseeni vaikuttaneista kaupoista. Sen vahvuutena on ollut trendien tunnistaminen ja samalla kuitenkin omalle jutulleen uskollisena pysyminen. Pitkään suhteellisen samanlaista ulkoasua noudattanut liike uudisti saittinsa ja samalla liikkeen oman malliston syksyn lookbook tuotteineen näki päivänvalon.

Omissa mallistoissaan Très Bien on tarjonnut eräänlaisen synteesin myymistään merkeistä. Tuore syksyn mallisto stailauksineen jatkaa samoilla linjoilla noudattaen liikkeen filosofiaa korkean ja matalan muodin yhdistämisestä. Mallisto edustaa eräänlaista lämmintä skandiminimalismia. Tällä tarkoitan, että vaatteet ja niiden yhdistely on pääosin minimalistista, mutta kokonaisuudet ja värimaailma eivät kuitenkaan ole luotaantyöntävän kylmiä tai ehdottomia.

Yksittäisten vaatteiden osalta ehdottomasti kiinnostavin on beige duffeli-takki. Jep tiedän, Gloverallilta näitä saa. Tästä huolimatta Très Bienin versiointi vaikuttaa lähes täydelliseltä. Juuri oikean sävyinen vaalean beige kangas on yhdistetty väljään leikkaukseen. Vaikka takin valmistusmaa jää hämärän peittoon, ainakin käytetty kangas japanilaista. Muutoin vaatteissa on pysytelty pitkälti samoilla linjoilla kuin aiemmissakin mallistoissa (kevät 2014 / syksy 2014 / kevät 2015). Kuitenkin visio siitä, mitä Très Bienin oma mallisto edustaa, on täsmentynyt. Tästä on hyvä jatkaa.

Très Bien syksy ja talvi 2015

 

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi